Kendte

Tillykke med fødselsdagen Claudia

17. november 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Privat/Instagram
De træner benhårdt. Alle de tre par, der på fredag skal danse semifinale i Vild med Dans, er i fuld gang med at få alle trinene og løftene på plads inden showet. Men der skal da være tid til at feste engang imellem. Som her, hvor Johannes siger tillykke med fødselsdagen til Claudia Rex, da hun fyldte 28 søndag.

Mest læste artikler på udeoghjemme.dk

-Hurraaaaaaa, vi fejrer hende her. Den bedste dansepartner i verden!!!!!!!! Hun har nemlig fødselsdag, og vi skal have kage senere. Tillykke smukke.

Sådan skriver skuespilleren Johannes Nymark på Instagram, og lægger et billede ved, hvor han og Claudia Rex er i gang med frokosten under søndags træning til semifinalen i Vild med Dans på fredag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kæresten spiller op

Claudia har en ekstra grund til at træne. Hun vil gerne være ekstra skarp under semifinalen. For hun og Johannes skal danse til en helt speciel sang.

-Vi skal danse til min kærestes sang, så Svenstrup og Vendelbo kommer ind og spiller. Det bliver rigtigt fedt og meget specielt. Der har jeg mine to yndlingsmænd ved min side, siger Claudia til TV2.dk.

De to yndlingsmænd er Johannes og så Kasper Svenstrup, som Claudia har været kæreste med siden februar i år.

Samlede ind til børnene

Johannes Nymark har også haft tid til en anden ting siden kvartfinalen i Vild med Dans i fredags. Allerede lørdag var han tilbage i tv-studierne på Amager, hvor Vild med Dans bliver optaget. Denne gang ikke for at danse, men for at synge sammen med sit band Lighthouse X til TV3's store indsamlingsshow, Børneindsamlingen. Bandet sang deres nye single, Kærligheden Kalder.

Lighthouse X til Børneindsamlingen på TV3 i lørdags. Foto: Lars Laursen

Bandet Lighthouse X består foruden af Johannes Nymark af skuespillerne Martin Skriver og Søren Bregendal. Måske kan Johannes få nogle ekstra dansefif fra Søren Bregendal. Han var i hvert fald selv med i Vild med Dans tilbage i 2008.

Sponsoreret indhold