Kendte

Tina kæmper videre

20. april 2010 af Joan Andersen
Som den allerførste af deltagerne i TV2’s nye satsning, De Fede Trin, måtte Tina Nyegaard forlade programmet. Men Tina har sat sig et mål: Hun vil være slank til sommer
Foto: Steen Wrem
Foto: Steen Wrem

Tina var den første, der røg ud af TV2's nye underholdningsprogram, De Fede Trin mandag aften. Selv om hun lignede en drøm på dansegulvet og havde smidt tre kilo på 10 dage, havde de andre deltagere tabt sig endnu mere, og dommerne sagde, at Tina havde for meget kontrol. Hun gav ikke slip på sig selv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men 38-årige Tina Nyegaard, kontorassistent fra Brøndby Strand nær København, har ikke givet op af den grund. - Jeg kæmper videre. Jeg vejede 85 kilo, da vi startede, og jeg er nu nede på 78, fortæller hun.

Tina blev mor som 16-årig. Hun har nu en søn på 21 og en datter på 15. Og allerede som 35-årig blev hun farmor til en lille pige. Den tidlige graviditet betød i sin tid, at Tina tog voldsomt på. Da hun meldte sig til De Fede Trin viste vægten skræmmende 85 kilo. Tina meldte sig til det kombinerede slanke- og danseprogram, fordi hun godt kan lide tanken om at tabe sig og have det sjovt på samme tid.

En slankekur behøver ikke at handle om restriktioner og sure pligter. - Jeg syntes, det kunne være spændende at være med i et program, hvor man skal danse og have det sjovt, samtidig med at man taber sig. Men jeg havde selvfølgelig en masse overvejelser om det at blive eksponeret i fjernsynet, fortæller hun.

Tina følger kostprogrammet fra Ude og Hjemmes slankeklub. Læs mere om Slankeklubben

Græd i 14 dage
Tina var bange for, at folk ville grine ad hende. - Jeg havde set den amerikanske udgave af programmet, og mit indtryk var, at deltagerne der bliver taget seriøst. Men jeg overvejede meget, hvad folk ville sige. Ville de grine, når man er tyk og danser, siger hun.

Men Tina ærgrer sig over allerede at være stemt ud. - Jeg havde forberedt mig til otte uger, og jeg fi k kun én. Jeg græd i 14 dage, da jeg blev stemt ud. Jeg havde været så overbevist om, at jeg ville gå helt til finalen. Jeg ved ikke, hvem der skulle have været ud, jeg synes bare ikke, det skulle være mig, siger hun. På trods af de mange tårer har hun ikke givet op.

Hun er på en mission. - De 10 sidste dage op til programmet var simpelthen så hårde. Jeg skulle lægge hele mit liv om, og det har jeg gjort, siger Tina.

Mangler dansepartner
Dansen fortsætter hun også med. - Jeg er blevet vild med at danse. Jeg kan godt lide noget med lidt gang i. Jeg skal begynde at gå til dans hos min dansepartner fra programmet, Kenneth Stenlund, som har en danseskole, fortæller Tina. Der er bare lige ét problem.

- Jeg kan bedst lide pardans, så jeg vil gerne finde en dansepartner. Desværre er der jo ikke nogen mænd, der gider at danse, siger hun ærgerligt. Så drenge, hvem vil danse med Tina?

Sponsoreret indhold