Kendte

Træningen gik ud over kosten

24. juni 2014 af Karin Heurlin foto Gregers Kirdorf
Glenn fra tv3 programmet Ekstremt fed kæmper stadig med de sidste 20 kilo. Han har nemlig trænet så meget, at han ikke har haft overskud til kosten

Populære historie om de kendte

Vild med Dans gjorde Vickie Jo invalid

I sidste sæson af TV3 programmet Ekstremt Fed lykkedes det Glenn Christensen fra Nyborg at tabe sig mere end 60 kilo. Siden har han desværre taget 20 kilo på, og selvom han har kæmpet længe for at komme tilbage til drømmevægten, så rokker tallet sig stort set kun et par kilo frem og tilbage.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Træning fik vægten til at stå stille

Det skyldes dog ikke, at Glenn har lagt sig på sofaen. Tværtimod. Den 36årige fynbo har nemlig været ualmindelig aktiv lige siden december, hvor han besluttede at gennemføre en halv ironman denne sommer. Faktisk tror han, at hans hårde træningsprogram er skyld i, at han ikke taber sig.

LÆS OGSÅ: Christina reddede mit liv

- Det er svært at fokusere på både at træne og spise rigtigt. Jeg fortryder lidt, at jeg har trænet så meget, at det er gået ud over kosten, siger Glenn, som dog ikke har overvejet at opgive sit mål om at gennemføre sommerens Ironman i Aalborg. For når han først har sat sig noget for, så gennemfører han. Det er også derfor, at han er sikker på, at han kommer igennem den benhårde udfordring med sin godt 120 kilo tunge krop.

LÆS OGSÅ: Lykken varede i tre måneder

Igennem på ren vilje

- Jeg kan godt mærke de lange løbeture i benene, men jeg er sej. Jeg kan komme igennem på ren vilje, siger Glenn, som har sat sig for, at han efter løbet om knap to uger, vil bruge sin vilje på at følge en kostplan, så han kan komme ned i vægt.

- Så vil jeg koncentrere mig om kosten og kun træne det, jeg har overskud til.

Du kan følge Glenns kamp for at nå sine mål her:

www.facebook.com/ekstremtfedtilironman

Læs også masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi også De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold, så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Sponsoreret indhold