Kendte

Uffe Holms femårige søn græd, da far tabte finalen

30. november 2013 af Tekst og foto: Martin Hjort/StarPress
Uffe Holm havde lovede sin søn trofæet, hvis han vandt. Nu må sønnen tage til takke med en gammel golfpokal.

Hele familien Holm var tilstede i studiet for at heppe på farmand, da finalen løb af stablen. Uffes højgravide kone Malene Kristensen og deres fælles søn, Texas, der er fem år.

Specielt Texas havde set frem til aftenen. Han håbede selvfølgelig på, at farmand ville gå hele vejen og tage pokalen med hjem til Holte. Farmand havde nemlig lovet ham pokalen, hvis han vandt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Så da det stod klart, at det ikke ville komme til at ske, blev det hele for meget for den lille dreng, der grædende måtte bæreres ud af studiet af Uffes højgravide kone. Hun ventes at nedkomme med en lillesøster den 23. december.

LÆS OGSÅ: Mie Skov: Jeg er så glad, at jeg kunne løbe til månen

- Texas er fem år! Han ville gerne have haft det trofæ. Jeg havde sagt til ham, at hvis jeg vandt, så ville han få det. Da jeg så ikke gjorde det, blev han ked af det, fortalte Uffe Holm efter showet.

- Men jeg har vist en golfpokal liggende i garagen, som han kan få i stedet, lød et kækt fra komikeren.

Jeg er glad og stolt
Det var en enorm tæt finale. Der her ikke været nogen egentlig favorit forud for finalen. Og i selve finalen stod det da også fuldstændig lige, efter de tre danse de to par var igennem. 36 point til hvert af parrene. Derfor ville det måske også være meget forståeligt, hvis Uffe Holm var lidt skuffet over andenpladsen. Men det var han overhovedet ikke, proklamerede han efterfølgende.

LÆS OGSÅ: Pynt op til jul med Allan Simonsen

- Jeg er glad og stolt. Jeg kom i finalen. Det synes jeg faktisk er flot. Det betyder faktisk ikke så meget for mig, om jeg havde vundet. Det vigtigste for mig er, at jeg har fået vist nogle andre sider af mig selv, siger han og slår fast, at vil skal huske, at vi ikke gør for meget ud af programmet.

- Det er trods alt bare et underholdningsprogram på tv. Tænk på Yahya Hassan. Der er folk, der vil slå ham ihjel. Der er problemer nok rundt omkring, så vi skal ikke gøre det til mere, end det er. Vi har leveret god underholdning.

Ingen storcentre
Der er tradition for, at mange af de nydansere, der har klaret sig bedst i konkurrencen tager rundt og høster nogle lavthængende frugter i form af nemme penge, ved at danse rundt omkring i storcentre efter Vild med dans. Men det bliver uden Uffe Holm, slår han fast.

- Man kommer ikke til at se mig danse rundt i storcentre. Jeg har stået i de storcentre og optrådt, som jeg skal stå i. Og det siger jeg med al respekt for dem, der gerne vil det. Men det har jeg ikke lyst til. Jeg er færdig med Vild med dans LIGE NU.

LÆS OGSÅ: Sofie i tårer: Jeg vil savne Allan

Mega ærgerligt
For Uffe Holms partner, Karina Frimodt, var finalen den klart bedste placering hun har præsteret i de fire sæsoner, hun har deltaget. Den hidtil bedste placering lavede hun i sæson 8 i 2011, da hun sammen med Shu-bi-dua-musikeren Ole Kibsgaard sluttede som nummer syv. Selvom hun bestemt var glad for at været nået til finalen, så irriterer det hende, at de ikke formåede at gå hele vejen.

- Det er mega ærgerligt, for selvfølgelig vil man rigtig gerne vinde, når man står i en finale. Men jeg synes faktisk ikke, at der var noget, vi kunne have gjort bedre.

- Men jeg tænker da på, om jeg nogensinde får chancen igen, siger hun, inden hun.

Populære historie om de kendte

Læs historien her >>
Jette fra Mig og min mor har tabt sig 35 kilo efter fedmeoperation.

Læs historien her >>

Sandra fra Ekstremt fed kunne ikke holde sit vægttab - nu er hun igen for tyk.

Læs hvorfor her >>

I bunden af artiklen ligger et galleri, som vi opdaterer løbende. Slet derfor ikke nedenstående tekst :)

Se alle de 12 par i Vild med Dans 2013 nedenfor

Sponsoreret indhold