Kendte

Ung mor: Jeg skal skilles

15. marts 2017 Anne Kristensen
Foto: Krestine Havemann/Kanal 4
Annica Øst, som tirsdag fik sin debut i 'De unge mødre', afslører nu, at hun skal skilles fra sin mand, Andreas, der er far til hendes tre børn.

Annica, Andreas og deres tre børn (Alexander, Adea og Avillads) lignede en rigtig lykkelig kernefamilie, da de tirsdag aften for første gang tonede frem på skærnen i ’De unge mødre’.

Men nu afslører 22-årige Annica Regina Øst fra Kjellerup, at hun skal skilles fra Andreas.

Nastascha Linea ramt af stress: Min søns hjerte er deformt

– Vi går fra hinanden, fordi vi kan mærke, at det er det bedste for os to. Det er en fælles beslutning, og vi er helt enige om det, så der er ikke noget drama eller noget i klemme der. Nu handler det bare om, at vi skal have et godt samarbejde om børnene og et godt venskab, og det har vi, siger Annica til Realityportalen.

Hårdt at undvære tryghed

Andreas har allerede fundet et andet sted at bo, men han vil stadig bo delvist hos Annica, da forældreparret ønsker at gøre overgangen så blid som muligt for børnenes skyld.

Også Annica skal lige vænne sig til den nye situtation.

– Jeg er et meget følsomt menneske, og jeg har en personlighed, der godt kan lide den tryghed, det er at bo sammen med et andet menneske, så det tror jeg bliver hårdt, siger hun.

Ung mor: Mine børn skal ikke gå i skole

Grove kommentarer

Den unge mor synes også, at det har været hårdt med de grove kommentarer, som hun allerede har fået med på vejen efter sin deltagelse i programmet.

De har især handlet om navnet på hendes ene søn Avillads, som til mellemnavn hedder Amillads.

Ung mor venter søn nummer 6: Her er navnet

- Jeg var da klar på, at der ville komme noget kritik. Men det er da klart, at det slår hårdt, når man læser, at folk sviner ens børn til. Især fordi vi synes, at navnet er virkelig smukt. Folk skrev, at det var da et forfærdeligt navn, og at han helt sikkert vil blive mobbet med det, når han bliver ældre. Jeg tror ikke, at folk tænker så langt, når de skriver de grove kommentarer. Men det gør altså ondt, siger Annica til Realityportalen.

Husker du 'De unge mødre' fra sæson 1?

Husker du de unge mødre fra 1. sæson

Sponsoreret indhold