Kendte

Væmmelig omdans

8. november 2010 af Martin Hjort
Laura Drasbæk er ked af, at venner Patrik og Claudia ikke skal med i semifinalen.
Foto: StarPress
Foto: StarPress

De havde lige sikret sig en eftertragtet semifinaleplads i Vild med dans, alligevel var der ingen glæde at spore hos skuespiller Laura Drasbæk og partner Silas Holst umiddelbart efter, at de havde fået at vide, at det var dem, seerne helst så danse videre.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Læs også: Laura drømmer om dans

- Jeg syntes ganske enkelt, at det var så væmmeligt, at stå sammen med Patrik og Claudia til sidst. Vi snakkede om, at vi simpelthen ikke ville i omdans med dem. - Men det kom vi altså, konstaterede Laura Drasbæk tørt.

Var forberedte på omdans
De to var hele tiden afklaret med, at det var sandsynligt, at de selv var et af de par, der skulle i omdans. Men de havde inderligt håbet, at det var med et andet par.
- Vi var parat til at danse danse mod hvem som helst. Men Patrik og Claudia ville vi lige præcis ikke i omdans med, fortalte Silas Holst.

- Vi ville selvfølgelig helt vildt gerne videre. Hvem vil ikke gerne i en semifinale. Men lige nu har jeg det sådan, at det er sket på bekostning af vores bedste venner. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Patrik og Claudia er dem vi har været tættest på, fordi vi har arbejdet med dem om en fællesdans to gange. Vi svinger bare helt vildt godt med dem, sagde han.

Spontan jubel
Faktisk fyldte tankerne om omdansen så meget, at de overhovedet ikke havde nået, at tænke på andet, inden de mødte pressen umiddelbart efter, at showet var slut.
- Jeg har slet ikke nået at tænke på, at vi er i semifinalen. Det er super dejlig - hurraaa, lød det spontant fra Laura, efterfulgt af hendes karakteristiske latter, da skuffelsen over, at de måtte sige farvel til vennerne Patrik og Claudia, havde lagt sig.

Læs også: Stem Cecilie Hother ud

Efter at have nået helt til semifinalen, ligger de to ikke skjul på, at mere vil have mere, og at de rigtig gerne vil nå hele vejen til finalen.
- Det ville være så stort, at komme i finalen, lød det fra de to.
Om det lykkedes bliver afgjort på fredag, hvor de sidste danse skal danses, og det sidste par sorteres fra, inden den endelige vinder af Vild med dans 2010 findes fredagen efter.

Sponsoreret indhold