Kendte

Venner for livet

26. oktober 2013 af Martin Hjort/StarPress
Vild med dans ændrede Anne- Mette Rasmussens liv. Hun opsagde sit job og kastede sig over dansen med fuld kraft. Men vigtigst af alt: i dansepartneren Thomas Evers Poulsen fik hen en ny ven for livet.

- Man kan aldrig vide, hvordan det vil gå, når man møder sig partner. Så jeg var spændt. Men vi klikkede med det samme, siger Anne-Mette Rasmussen, som aldrig har fortrudt sin deltagelse i Vild med dans.

- Jeg ved godt, at udtrykket er lidt fortærsket, men jeg mener virkelig, at jeg har fået en ven for livet i Thomas Evers Poulsen. Vi ses tit og kommer sammen privat, siger hun.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ind i rampelyset
Det var et scoop af de helt store for TV 2, da stationen kunne offentliggøre Anne- Mette Rasmussen som en af deltagerne i Vild med dans. En statsministerfrue i et reality-program. Det var aldrig set før nogen steder i verden. Og det skabte da også massiv omtale.

LÆS OGSÅ: Vickie Jo invalideret af Vild med dans

- Alligevel opfattede jeg faktisk ikke opmærksomhe den som noget specielt pres, for jeg havde mentalt indstillet mig på den, siger hun. - Og så er dans for mig lig med livsglæde. Du får rørt hele kroppen på en glad måde. Og så var der hele fællesskabet med de andre. Vi havde det simpelthen så sjovt sammen. Presset udefra var blot en lille ting i forhold til alt det andet, der var.

Da det kom frem, at statsministerfruen skulle være med i underholdningsprogrammet, fik det straks mange - især politiske kommentatorer - til at kaste sig over emnet. På trods af at der var flere, der mente, at det var upassende, at landets førstedame deltog i programmet, så var Anne- Mette Rasmussen aldrig i tvivl om, at det var en rigtig beslutning.

LÆS OGSÅ: Sophie Sølling-Fjellvang: Kunne ikke tale om mandens død

Jeg har ikke forandret mig
Personen Anne-Mette Rasmussen er stadig den samme. - Der er mange, der har sagt, at jeg er blevet en helt anden person efter Vild med dans. Men det er noget vrøvl. Sandheden er, at jeg er præcis den, jeg altid har været. Jeg havde bare ikke haft muligheden for at vise det før.

Sponsoreret indhold