Kendte

Verdens bedste dansemand

19. november 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Claus Poulsen
De kalder sig team Blød. De har danset sig inde i mange seeres hjerter. I mandags havde Astrid fødselsdag, og det fejrede Thomas Evers på en måde, der har fået Astrid til at udnævne ham til Verdens bedste Dansemand.
Et knus mellem Astrid og Thomas, da de som de første fik at vide, at de er i semifinalen.
Et knus mellem Astrid og Thomas, da de som de første fik at vide, at de er i semifinalen.

De tre par, der endnu er tilbage i Vild med Dans, har for alvor skruet op på træningen. Det kan mærkes, at nu er det alvor. Men der skal også være tid til at have det sjovt. Det fremgår tydeligt af parrenes Instagram.

For eksempel blev Astrid Krag fejret med både gave og lagkage, da hun mandag morgen fyldte 32 år. Og lagkagen havde Thomas Evers selv lavet.

Så er der lagkage til fødselaren.

"Hold nu op!!! Så har man da så absolut verdens bedste dansemand! Med konfetti og gaver og hjemmelavet lagkage - sikke en overraskelse! Tusind tak."

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I biffen med sin mand

Sådan skriver Astrid Krag på Instagram om den dejlige overraskelse.

Her får hun da også lige fortalt, at der også bliver tid til ægtemanden. Hun har lagt et billede på, hvor hun tirsdag aften er i biografen med sin private mand, Andreas Seebach.

LÆS OGÅ: Til lykke Claudia

Det er ikke kun Astrid, der har haft fødselsdag siden sidste runde af Vild med Dans. Også Claudia Rex er blevet fejret midt i træningen af sin partner Johannes Nymark. Det får den nu 28-årige Claudia til at udnævne Johannes til sin yndlingspartner.

"1000 1000 tak for alle jeres dejlige fødselsdagshilsener!! I er så sød. Havde en dejlig dag i træningssalen med min yndlingspartner." skriver Claudia på sin Instagram.

Den bliver vild

Det tredje par i semifinalen, Silas Holst og Sara Maria Franch-Mærkdahl får også lige tid til at poste lidt på Instagram. Her er de Silas, der udnævner Sara Maria til Verdens bedste dansepartner:

" ..hvor jeg gider lave min planlagte freestyle med #verdensbedstedansepartner Sara Maria - den blir vild!"

LÆS OGSÅ: Astrid gør mig lykkelig

Semifinalen kan du se på fredag klokken 20 på TV2.

Sponsoreret indhold