Kendte

Vi krummer tæer over Blachman

21. marts 2009 af Lotte Juul Martini
Sussi og Leo misunder ikke dommernes svære situation. Blachman vrøler, når han er presset, mener musikerparret

Vi ville nødigt være dommere i X Factor, og hver fredag sidde for åben skærm og sige kloge ting om, hvorfor det lige præcist er en bestemt person, der skal smides ud - når alle sammen i virkeligheden er så dygtige, at de burde have lov til at fortsætte. Derfor virkede de tre dommere, Thomas Blachman, Lina og Remee også meget lettede i fredagens X Factor-semifinale, fordi det var ude af deres hænder at beslutte, hvem af de fire tilbageværende deltagere der skulle smides ud af programmet så tæt ved målstregen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Igen var det stakkels Blachman, der havde sine to deltagere under 25 i farezonen. Men denne gang skulle han ikke selv træffe det svære valg, men kunne bare vente på, at danskerne havde sms'et deres dom ind til programmet. Blachman er jo Blachman, og vi skrubgrinede da også flere gange i fredags, når det var blevet hans tur til at kommentere på optrædenerne. Det kan godt lyde sort, det han siger, og sætningerne bliver så snørklede, at vi krummede tæer indimellem, men når vi så lige fik tænkt over, hvad det egentlig var, han sagde, så har han for det meste ret. Han virker ærlig - som om han oprigtigt gerne vil hjælpe deltagerne videre.

Blachman har ikke lagt skjul på, at han synes, at Sidsel har et talent helt ud over det sædvanlige, og det må være virkelig svært at sidde og vente på at høre folkets dom. Blachman så nu ikke helt knust ud over, at det var Sidsel der blev sendt hjem for at stemme sin guitar - og det mener vi da heller ikke, at han behøver at være. Danmark skal nok komme til at høre mere fra lille Sidsel med den store, følsomme stemme!

Vi er kommet så langt i programmet nu, at det er tydeligt at høre, at dommerne er imponerede over alle deltagerne, og der bliver længere og længere mellem de hårde ord fra dommerbordet.

Remee roste Linas sangvalg og opfordrede seerne til at stemme på Mohamed, selvom det ikke er hans egen deltager. Det er en svær opgave de tre dommere er på, men vi synes, at de gør de det rigtig godt. De kan tage en stor del af æren for, at programmet er så godt og underholdende.

Programmets vært Lise Rønne har i virkeligheden også fortjent fem stjerner for aftenens optræden. Hun virker utrolig sød og oprigtig. Det stråler ud af hende, at hun holder af deltagerne, og at de stoler på hende. Vi har jo selv optrådt på tv, og ved hvor vigtigt det er, at værten er en man er tryg ved og stoler på, når man er rigtig nervøs inden udsendelsen. Og så var hendes sløjfefrisure genial og en dejligt underholdende prik over i'et i årets andensidste X Factor-udsendelse.

Læs hvad Sussi og Leo mener om deltagerne i X-Factor-semifinalen i Ude og Hjemme på onsdag.

Sponsoreret indhold