Kendte

Vild med dans har ændret mit liv

18. november 2009 af Vibeke C. Larsen. Foto. PolFoto
Vickie jo har lært at tro på sig selv.

Racerkøreren Casper Elgaard og hans smukke dansepartner, Vickie Jo, endte på en overraskende sidsteplads i dommernes regnskab i fredagens udgave af Vild med Dans. Parret blev dog reddet af seernes stemmer. For Vickie Jo er det fjerde gang, hun deltager i Vild med Dans. Tidligere har hun svinget bokseren Gert Bo Jacobsen, skuespilleren David Owe, som hun i vørigt vandt hele konkurrencen med i 2005 - og håndboldspilleren Joachim Boldsen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det har ændret mit liv at være med i Vild med Dans. Personligt har det givet mig mere selvtillid, for jeg har fået bekræftet, at jeg er god til det, jeg har beskæftiget mig med hele mit liv, siger Vickie Jo, der har sin egen danseskole, Dance Dreams Studio, i Århus. Hun er blevet et kendt ansigt og har også oplevet bagsiden af berømmelsen. I 2007 spekulerede pressen meget i hendes forhold til dansepartneren Joachim Boldsen, som udgik af konkurrencen på grund af en skade.

- Journalisterne var meget aggressive, og det var vildt ubehageligt. Jeg har lært pressen at kende på den hårde måde, og jeg har selv måttet lære at sætte regler og sige fra. Men vi lever jo også af pressen, så det er en balancegang, erkender Vickie Jo. Alligevel er det hver gang en stor oplevelse at være med i Vild med Dans.

- Det er meget, meget intenst. Man kommer virkelig tæt på det menneske, man danner par med, forklarer Vickie Jo, der stadig har god kontakt til David Owe, som hun vandt Vild med Dans med i 2005. I øjeblikket er hun sammen med Casper Elgaard i døgndrift, og parret pendler mellem Århus og København for at få prøver og træning til at hænge sammen.

Privat danner Vickie Jo par med Jesper Fuglsang, der er tidligere landsholdsspiller i golf, og han sidder trofast i studiet hver fredag for at heppe på sin kæreste, som han ikke ser meget til for tiden.

- Vi vidste på forhånd, at vi ikke ville få meget tid til hinanden, mens programmet kører, så jeg glæder mig da, til det snart er slut, siger Jesper. Han håber dog selvfølgelig på, at hans smukke kæreste og Casper går hele vejen og vinder Vild med Dans 2009.

Sponsoreret indhold