Kendte

Vild med dans kostede kærligheden

29. oktober 2013 af Redaktion
Vild med dans har ændret livet for flere af deltagerne. Det gælder også for Marianne Eihilt. Danseprogrammet kostede hende kærligheden.

Vild med dans har ændret livet for flere af deltagerne. Det er også sket for Marianne Eihilt, 38, der har vundet konkurrencen to gange med skuespilleren Robert Hansen og kuglestøderen Joachim B. Olsen. For Marianne kostede programmet forholdet til kæresten gennem syv år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Alting gik så hurtigt i starten. Jeg fik en masse indtryk. Jeg udviklede mig meget og rykkede mig personligt i den periode, siger hun og understreger, at hun og ekskæresten har beholdt et nært venskab. Af respekt for ekskærestens nye liv beder hun om, at vi ikke nævner hans navn.

LÆS OGSÅ: Sofie Kruuses mor døde af kræft: Nåede ikke at se datteren danse.

- Når man får ros, stiger ens selvtillid, og man ændrer sig. Jeg udviklede mig utroligt meget, efter jeg kom med i showet. Jeg havde behov for at finde mig selv og få ro på mit liv og styr på fremtiden, siger hun og fortæller, at hun dengang tog konsekvensen og flyttede i en etværelses lejlighed.

Populære historie om de kendte

Læs historien her >>
Jette fra Mig og min mor har tabt sig 35 kilo efter fedmeoperation.

Læs historien her >>

Sandra fra Ekstremt fed kunne ikke holde sit vægttab - nu er hun igen for tyk.

Læs hvorfor her >>

Pludselig berømt
Marianne Eihilt var med i Vild med dans for første gang i 2005. Hun dansede sig hele vejen frem til finalen og en flot andenplads. Pludselig mærkede hun, at det, hun havde meldt sig til, var meget større, end hun lige havde regnet med.

- Det var på mange måder et chok. Jeg havde aldrig troet, at showet ville blive så stort. Jeg havde danset på højeste niveau i flere år, uden at det havde skabt ret megen omtale. Det kunne måske strække sig til et lille billede i lokalavisen, hvis vi f.eks. havde vundet EM eller VM guld.

LÆS OGSÅ: Vild med Dans ødelagde Vickie Jos dansekarriere

- I første sæson var jeg overhovedet ikke klar over, hvad der forgik. Jeg er en meget privat person, når det kommer til mit privatliv. Pludselig kunne man læse sig til en masse oplysninger om mig og mit privatliv. Det skulle jeg lige vænne mig til. Hun vænnede sig til opmærksomheden og har det fint med den i dag. Alligevel har hun deltaget i Vild med dans for sidste gang.

Vælger kærligheden
- For halvandet år siden fik jeg en ny, dejlig kæreste, som jeg er meget glad for. Det er et forhold, hvor jeg kan føle mig fuldstændig tryg. Det er vigtigere for mig. Jeg har behov for at være der for ham og være en god kæreste, siger hun og beder om ikke at oplyse hans navn, da han ønsker at være anonym - blandt andet fordi han har børn fra et tidligere forhold.

Se alle de 12 par i Vild med Dans 2013 nedenfor

Sponsoreret indhold