Kendte

X Factor kostede forholdet: Pernille er blevet single

8. marts 2014 af Tekst og foto: Martin Hjort/StarPress
Der var ikke plads til både X Factor og et forhold i Pernille Nordtorp liv.

Samtidig med at Pernille Nordtorp har måtte kæmpe sig igennem to farezoner i X Factor, har hun også måtte slås på hjemmefronten. Men mens hun har klaret sig igennem de musikalske forhindringer, er det gået knap så godt med problemerne i privatlivet. Ude og Hjemme kan afsløre, at københavneren med de esbjergensiske rødder er blevet single.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Ja, det er rigtig, jeg er blevet single for nyligt, siger hun, da vi spørger til forholdet til 40-årige Christian, som hun har dannet par med i et lille halvt års tid.

- Jeg er rigtig ked af det, for det var ikke kærligheden der manglede mellem os, siger hun og fortæller, at parret havde talt om en fælles drøm om familie og børn.

- Men jeg har i X Factor fundet ud af, at jeg har brug for min fulde frihed til at undersøge, hvem jeg i virkeligheden er, siger hun.

- Jeg er meget nærværende i det selskab, jeg er i. Og så nytter det ikke noget, at der sidder en derhjemme og venter og bliver skuffet over, at jeg ikke kommer hjem.

Pernille Nordtorp er dog ikke klar til at lukke døren fuldstændig.

- Der er ikke noget drama, og vi er rigtig gode venner. Vi taler stadig sammen. Men lige nu er der ikke rum til, at vi kan være kærester. Så lige nu har vi sat hinanden fri. Så må vi se, hvad der sker på den anden side, siger hun.

Tydeligt skuffet Steffen er ude
I halvdelen af de fire liveshows, der har været sendt, har den ene af de to, der har stået i farezonen været Pernille Nordtorp. Mens gårsdagens oplevelse var den første for Steffen Gilmartin. Det at de to skulle kæmpe mod hinanden om deres egen mentors gunst, det var ubehageligt for begge.

- Det var det værste, der kunne ske, at jeg skulle stå med Lucy eller Steffen. Vi er blevet som en familie i vores lille gruppe. Steffen er nærmest blevet som en far for mig. Han har støttet mig virkelig meget.

Selvom Steffen Gilmartin forsøgte at tage udstemningen i stiv arm, så var det tydeligt at se på ham, at han var endog meget skuffet over at blive valgt fra af først seerne og siden sin egen mentor.

- Jeg havde på fornemmelsen, at det kunne ske. Ballader kan være farlige at synge. Men ja, jeg er da skuffet. Jeg havde troet og håbet på, at jeg kunne gå til finalen, sagde han efterfølgende.

På trods af skuffelsen, så er der ikke noget, han fortryder.

- Overhovedet ikke. Det har været en fortryllende og enestående oplevelse at være med, og jeg synes, at jeg har fået lov til at levere fire rigtig gode sange.

Populære historie om de kendte

Vild med Dans gjorde Vickie Jo invalid

Læs også masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi også De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold, så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17 nedenfor.

Sponsoreret indhold