Kendte

X Factor Laura har PCO

20. november 2012 af Karin Heurlin, Foto: Claus Poulsen
X Factor Laura ved, at hun nok får svært ved at blive gravid. Hun lider nemlig af hormonforstyrelsen PCO.

Selvom 28-årige Laura Kjærgaard i flere år har levet i fast forhold med kæresten Kenneth i Vallensbæk, så er parret endnu ikke klar til børn.

Laura er slut med slankekure, læs her hvorfor

- Jeg ved godt, at man nok aldrig 100 procent klar til børn, men lige nu arbejder jeg så meget, at det ikke ville passe ind, siger Laura, som desuden ved, at hun nok kaster sig ud i lidt af et projekt den dag hun endelig beslutter at forsøge at blive gravid.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

PCO

Hun lider nemlig af hormonforstyrrelsen PCO. En sygdom, som cirka 10 procent af danske kvinder lider af, og som kan gøre det svært at blive gravid. Mange ved ikke, at de lider af det, før de forsøger at blive gravide, men Laura har allerede ladet sig teste.

- Mange af kvinderne i min familie har det, og derfor valgte jeg at blive undersøgt med ultralydsscanning. Jeg ville gerne vide det, siger Laura, som altså fik bekræftet, at hun ligesom mange af sine familiemedlemmer lider af PCO.

Her kan du læse mere om hvorfor Laura er taknemmelig for at have været med i X Factor

I forbindelse med Lauras medvirken i X-Factor, har hun optrådt i masser af skønne outfits. Vi har samlet et udpluk i galleriet nedenfor...

Sponsoreret indhold