Kendte

X Factors yngste: Det er min helt store drøm

1. februar 2014 af Martin Hjort/StarPress, foto: DR
Hun er den absolut yngste, der stadig er med i kampen om de ni pladser i liveshowene. Hadiel er først lige fyldt 15 år.

Hun er kun lige præcis gammel nok til at være med. 15-årige Hadiel er det yngste af alle de deltagere, der er med i år. Hun er lige fyldt 15 år, der er grænsen for, hvor ung man må være, for at kunne deltage i Danmarks største tv-underholdningsprogram. Men hun er klar til udfordringen, hvis hun skulle ende i liveshowene, for hun har ventet flere år på at blive gammel nok til at kunne stille op.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg startede med at synge, da jeg var syv. Det er noget, der betyder rigtig meget for mig. Jeg lukker mig helt inde og flygter fra dagligdagen, når jeg synger, siger hun.

Selvom det er en konkurrence, og deltagerne kæmper om ganske få pladser i liveshowene, så er det kun positive ting, hun har at sige om de øvrige i den unge kategori.

- Det er ret vildt at være med til. Jeg føler, at det er min drøm, jeg lever ud lige nu. Jeg har fået mange gode venner. Det kan godt være, at vi er konkurrenter, men vi støtter og respektere hinanden og alle er rigtig søde, siger hun.

Da Hadiel var inde for at synge for Lina og hendes to hjælpere, gjorde teenageren det så godt, at Infernal-forsangeren fik kuldegysninger, så godt var det.

- Det var en rigtig god følelse, da det skete. Det er dejligt at få ros. Hun er jo en stjerne, så det betød meget, siger hun og fortæller, at det ellers var tæt, at det var gået galt for hende.

- Jeg var faktisk så nervøs, at jeg var tæt på at tabe mikrofonen flere gange, griner hun.

Hadiels familie stammer fra Palæstina, men bor i Nørre Alslev på Falster, hvor hun går i 9. klasse. Det er et lille lokalsamfund, og Hadiel er allerede blevet en stjerne i lokalsamfundet, på grund af hendes deltagelse i X Factor. Også selvom det er begrænset, hvor meget hun har været på skærmen.

- Jeg har også fået en del opmærksomhed fra mennesker, der ikke vidste, at jeg eksisterede før X Factor, siger hun.

Det er hun ikke uddelt begejstret for.

- Det er lidt irriterende, at man skal have været i fjernsynet, før folk interesserer sig for en, siger hun.

Populære historie om de kendte

Vild med Dans gjorde Vickie Jo invalid

Læs også masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi også De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold, så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17 nedenfor.

Sponsoreret indhold