Kendte

Ydmyge favoritter

12. november 2010 af Martin Hjort
Suveræne Christina og Thomas har stort set siddet på dommernes førsteplads fra første program. Alligevel mener de langt fra, at der er noget som helst, der er sikkert.
Foto: StarPress
Foto: StarPress

De har stort set siddet på dommernes førsteplads fra første program, og de er blevet stemt sikkert videre af seerne i klar afstand fra omdansen stort set hver gang.

Alligevel mener Christina Hembo og Thomas Evers Poulsen langt fra, at der er noget som helst, der er sikkert. Det er i hvert fald hvad, de siger.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er altså ikke så sikkert, forsøger Thomas Evers sig. De to insistere på ydmyghed overfor situationen. For som de så rigtig siger:

- Sms'erne er jo afgørende. Men det er da fedt at komme videre. Man bliver ubeskrivelig glad, når man bliver råbt op. Det er helt åndssvagt. Godt nok er det et underholdningsprogram. Men det er altså livet! Dans er livet, dans er glæde, det rummer så mange ting, lyder det fra Thomas Evers.

Læs også: Laura drømmer om dans

- Men der er altså også tale om hård træning. Også hårdere, end jeg har prøvet før, fordi Christina virkelig er så perfektionistisk. Men det er der en grund til. Erhvervskvinden kæmper en hård kamp.

- Når man starter på en ny dans om mandagen, så tænker man virkelig: Åh nej, det går aldrig godt, fordi det er en helt ny dans, man skal til at lære, siger hun. Og selvom de har været i gang i tre måneder efterhånden, så føles det ikke sådan.

- Jeg føler slet ikke, at det er 10-12 uger, vi har været i gang, fordi det har gået så stærkt. Man føler næsten, at det er fredag hver dag, siger Christina Hembo, der om hun vil det eller ej, må leve med en favoritrolle til at vinde trofæet til sidst.

Sponsoreret indhold