Kultur

Kristina er blevet forladt

9. november 2010 af Joan Andersen
Kærligheden holdt ikke mellem Kristina Landin fra De unge mødre og den 22 år ældre Bjarne
Foto: Jørgen Ploug
Foto: Jørgen Ploug


I sommer strålede Kristina af lykke, da hun viste sin nye forlovelsesring frem og drømte om bryllup og en faderskikkelse for sønnen Marcus på tre år. Men nu er lykken vendt, og 22-årige Kristina Landin befinder sig i sit livs største nedtur.

- Jeg kan aldrig nogensinde tilgive ham. Han skred fra alle aftaler. Jeg har ingen penge, intet arbejde. Jeg har aldrig oplevet en sværere tid, siger den unge mor. Også Marcus, der lige er startet i børnehave, har det rigtig svært.

- Nu har han igen oplevet svigt. Det er brandærgerligt. Jeg forsøger at være der for ham og støtte ham, så godt jeg kan, siger Kristina. Kristinas 44-årige forlovede, Bjarne, boede og arbejdede i Grønland, så de holdt kontakten ved lige via internettet.

Læs også: Kristina skal giftes

Kærlighedstur til Rom
- Vi havde mange skænderier og diskussioner. På et tidspunkt var han sygelig jaloux, fortæller Kristina. I august kom han hjem i nogle uger, og Kristina forærede ham en kærlighedstur: fire dage i Rom. Men det gik helt galt.

- Jeg kunne godt mærke på ham, at der var noget galt. Tre dage inden, vi tog af sted, spurgte jeg, hvad det var. Ingenting, sagde han, fortæller hun. Men efter to dage i Rom væltede det hele ud af ham. Aldersforskellen var et af problemerne, og han ville ikke mere.

- Alt, hvad vi havde talt om før, var pludselig et problem. Jeg havde det så skidt, at jeg var lige ved at tage i lufthavnen og flyve hjem, siger hun. Men hun blev resten af ferien.

Da de kom hjem, var Bjarne alligevel ikke klar til at offentliggøre bruddet, så de foregav at være et lykkeligt par over for hans datter. Men det var rent skuespil.

- Jeg kunne ikke mere, så jeg kørte en tur. Da jeg kom tilbage, var han ved at pakke bilen. I mellemtiden havde han haft fat i en af mine gamle mobiltelefoner og læst sms'erne, fortæller hun.

Fremtiden ødelagt
Kristina blev rasende, og det hele endte i et voldsomt skænderi, som Marcus desværre blev vidne til.

- Han siger, at Bjarne er dum, og at Bjarne ikke er sød ved mor. Han er bange for, at han kommer tilbage, men jeg har forklaret ham, at det gør han ikke, siger Kristina.

Hendes fremtidsplaner er nu helt smadrede, og heller ikke økonomien hænger sammen mere. Kommunen har sendt hende i aktivering på en café, hvor hun arbejder fuldtids.

Hun arbejder også for Post- Danmark hver anden lørdag og har et rengøringsjob om fredagen. Samtidig er hun tilmeldt et vikarbureau i håb om at tjene flere penge, så hun og Marcus kommer på fode igen.

Læs også: Inge Yvonne flytter hjemmefra

Sponsoreret indhold