Kultur

Kristina skal på date

17. marts 2009 af Redaktion
Kristina Landin fra De Unge Mødre har mødt en kæreste på nettet

I søndagens genudsendelse af De unge mødre på Kanal 4 så Kristina Landins liv lidt rodet ud. Den 20-årige pige var ved at flytte tilbage til sin mor, efter at hun havde boet i sin egen lejlighed i Randers. Flytningen skyldtes, at Kristina ville redde sin vaklende økonomi som alenemor for sønnen Marcus på knap to år. I dag, tre måneder efter optagelserne, er der kommet anderledes ro over Kristinas dagligdag. Hun er nemlig blevet forelsket.

Læs også: Kristina Landin blev mobbet

Romancen begyndte, da hun for tre uger siden blev kontaktet af en mand, Jacob Andersen, på nettet. - Han fortalte, at han havde set mig i De unge mødre, og spurgte, om vi skulle være venner. Jeg var lidt i tvivl, for han er 31 år, men han så sød ud, og snart begyndte vi at skrive til hinanden. Vi har efterhånden endevendt alle emner på mail, og jeg tror, vi passer perfekt sammen. I går talte jeg i telefon med Jacob for første gang, og jeg blev bestemt ikke skuffet, fortæller Kristina.

Læs også: Kristina skal giftes

Hun har aftalt, at hun skal møde ham på en restaurant i Viborg om et par dage. - Jeg glæder mig helt vildt. Det er første date, så det er helt specielt. Holdet fra De unge mødre vil gerne optage os under middagen, og da jeg spurgte Jacob, sagde han, at det er i orden. Jeg er ellers meget kræsen med at gå på dates, for Marcus skal ikke præsenteres for alle mulige tilfældige mænd, siger Kristina

Læs også: Kristina er blevet forladt

Kristina har i en del sæsoner været en af stjernerne i De unge mødre. Hun ved ikke med hundrede procent sikkerhed, hvem der er far til Marcus, men hun regner med, at det er ekskæresten Kenny. - Desværre har Kenny afbrudt kontakten til os. Vi havde ellers aftalt, at vi skulle holde lillejuleaften sammen, men det gik i vasken, og siden har vi ikke set ham. Jeg synes, det er ærgerligt, for Marcus har selvfølgelig brug for sin far. Jeg håber, at Kenny en dag får overskud og lyst til at være sammen med Marcus en gang imellem, siger Kristina.


De unge mødre afsnit 1 sæson 8 from Jørgen Larsen on Vimeo.

Sponsoreret indhold