Kultur

Lia bliver storesøster igen: Natascha Lineas eks skal være far

2. april 2016 Arkivfoto: Alex Trans - Af Kristian Bo Eriksen
Lia er netop blevet storesøster til lille Novah. Nu skal hun være storesøster igen. Hendes far, Bent, venter en baby med sin forlovede Jennifer.

Natascha Lineas datter, Lia, skal være storesøster igen. Det bekræfter Lia’s far, Bent Flink, over for Realityprotalen.dk.

– Det er ikke planlagt, men det er et ønskebarn. Jennifer var 100 procent sikker på, at vi skulle have barnet, selv om jeg syntes, det var lidt tidligt, fordi Lia lige er blevet storesøster, siger Bent til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea hjemme igen: Lia er så glad for sin lillebror

Lia, 2, blev for lidt over en uge siden storesøster til en lille dreng, da Natascha Linea fødte Novah.

Natascha Linea indlagt

Efter sit eget ønske fødte Natascha Linea derhjemme, men efter selve fødslen opstod der dramatik, fordi hun blødte meget, og hun blev kørt på Kolding Sygehus.

Men efter fødslen opstod der dramatik, og Natascha Linea blev indlagt.

Selve fødslen fik godt, men efterfølgende ville moderkagen ikke rigtigt løsne sig, og Natascha Linea mistede en del blod. Derfor fik jordemoderen hende indlagt på Kolding Sygehus, og det hjalp omgående på problemerne.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea har født: Drama efter hjemmefødsel

I alt mistede Natascha Linea omkring 2 liter blod, og fik så selv tilført 1 liter via tre omgange blodtransfusion.

-Jeg var ikke nervøs på noget tispunkt. Jeg fik god hjælp, og ville faktisk gerne have været lidt tidligere hjem, fordi jeg syntes, det gik rigtig godt, sagde Natascha Linea, da hun igen var hjemme fra Sygehuset.

Hun kysser og krammer og smiler

Om selve fødslen skrev Natascha Linea dengang på Facebook:

”Lia var hjemme under hele fødslen men sov dog igennem det hele og vågnede 20 min efter hans ankomst og var meget stolt kunne man se,” skrev hun.

-Hun kysser, krammer og smiler hele tiden til sin nye lillebror. Det er bare så dejligt at se, hvor glad og stolt Lia er for ham, fortalte en glad Natascha Linea, 20, fra De unge mødre efterfølgende til Ude og Hjemme.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes helt afklaret: Mit livs sidste barsel

Nu kan Lia så snart begynde at glæde sig igen. Til efteråret bliver hun storesøster igen, men hun har endnu ikke fået at vide, at hun igen bliver storesøster, fortæller Bent Flink til realityportalen.dk.

 

 

Sponsoreret indhold