Kultur

Malou Stella genser sit brændte familiehus

4. november 2010 af Maria Vejen Jung
Tårevædet vender Malou Stella fra De unge mødre tilbage til de forkullede rester af sit hjem.
Foto: SBS
Foto: SBS

Mindre end 24 timer efter brandens hærgen vender Malou Stella tilbage til de forkullede rester af sit og familiens hjem. Og med tårer i øjenkrogen konstaterer Malou Stella, at kun de sodede mure nu står tilbage omkring det hjem, der har været et fast holdepunkt i hendes familieliv og dagligdag med hendes mor Britta, sønnen Tino og søsteren Tabitha.

- Det er jo ikke kun vores hjem. Godt nok har vi ikke boet her så længe, men jeg er jo kommet her lige siden, huset det blev bygget færdigt. Det var jo min mormor og morfars hus. Det minder mig om dem. Jeg er kommet næsten hver uge de sidste 12 år, og nu har jeg boet her, lyder det sagte fra Malou Stella.

Læs også: Branden hos Malou Stella måske påsat

Vi skal starte forfra
Branden i huset brød ud, kort efter Malou Stella havde sagt farvel og tak til sine gæster og et tv-hold i forbindelse med optagelser til sin deltagelse i Kanal 5's 4-Stjerners Middag. Det var sidste gang, et kamera filmede Malou Stellas hjem indefra.

Her dagen efter, hvor hendes gensyn med det udbrændte hus følges af De unge mødre-holdet, kan Malou Stella kun stå uden for de tilsodede murer og se ind på de sørgelige rester af det, der var en gang.

- Jeg tror, det bliver svært. Vi skal jo starte forfra med alting. Vi har ikke andet end det, vi har på os. Men stadigvæk, så er vi jo i live. Det er jo det vigtigst, forsøger Malou Stella at sige tappert til sig selv.

Læs også den frygtelige historie om Ninas ekskæreste, der ville brænde hendes børn

Sponsoreret indhold