Kultur

Malou Stella: Sådan tabte jeg mig

29. juni 2012 af Nina Sommer og Karin Heurlin
Når 21-årige Malou Stella fra Kanal 4's De Unge Mødre kiggede sig i spejlet, var hun ikke tilfreds med, hvad hun så. Men for to år siden valgte hun at lægge sin kost om, og i dag er hun tilfreds med sin krop.

Lidt for meget junkfood og kulørte drinks var nogle af de ting, der tideligere blev kørt ned i rigelige mængder hos den unge Malou Stella.

Men for to år siden fik den unge mor nok og lavede en radikal kostomlægning.

- Jeg har altid gået meget op i, hvordan jeg så ud, og jeg kunne godt se, at jeg havde taget en del på. Jeg synes slet ikke, at det var mig, at se sådan ud, forklarer 21-årige Malou Stella, der før kostomlægningen ofte havde dårlig samvittighed, når hun puttede noget i munden, som hun vidste ikke var godt for hende.

Derfor besluttede hun en dag, at kosten skulle i fokus, og der skulle tænkes potionsstørrelser og sundhed ind i alle måltider.

I dag består morgenmaden af frugt og yoghurt, og til frokost er det ofte tun og rugbrød, der er på menuen.

Læs også: Malou Stella: Nu får jeg piller

Små portioner
- Jeg har lært mig selv at spise små portioner, for jeg vil hellere vente ti minutter med at spise mere for at se, om jeg stadig er sulten, forklarer Malou Stella, der også indrømmer, at hun nogle gange glemmer at spise, hvis hun har meget at se til, eller hvis pressen er efter hende.

Men når Malou Stella i dag kigger ned ad sin krop, så er hun tilfreds.

- Der er mange, der siger 'Hold da op, hvor er du tynd', men jeg er ligeglad. Jeg er rigtig glad for sådan, som jeg ser ud.

Læs også: Camilla Framnes forelsket

Læs også: Hannah taler ud om tvangsfjernelse

Sponsoreret indhold