Kultur

Malou Stella vil have ro i privatlivet

29. april 2009 af Anders Olsen. Foto:Søren Skarby
I 2006 blev Malou Stella filmet første gang til De unge mødre på Kanal 4. Men nu har hun besluttet at trække sig ud af tv-serien.

I 2006 blev Malou Stella filmet første gang til De unge mødre på Kanal 4.

Siden har seerne kunnet følge hendes kamp for at klare sig som enlig mor for sønnen Tino, der i dag er to år. Men nu har hun besluttet at trække sig ud af tv-serien.
- Det har været sjovt at være med, men jeg stopper, fordi jeg vil have mere privatliv, siger Malou Stella Navarana Rasmussen fra Løsning ved Vejle.

Læs også: Maou Stella starter uddannelse for 8. gang

- Det bedste ved at have været med i serien er, at jeg har fået optaget min søns fødsel af et professionelt tv-hold. Samtidig har jeg vist, at man ikke er en dårlig mor, bare fordi man er ung. Jeg er et eksempel på, at man kommer ovenpå igen, selv om man har nogle nedture undervejs, mener hun.

- Det værste er de ubehagelige folk, der dømmer én hårdt uden at vide, hvad der ligger bag. Men egentlig gider jeg ikke læse alt det, som folk skriver på nettet. Jeg kender jo selv sandheden, lyder det fra den 18-årige mor.

Læs også: Malou kan ikke kalre det uden hjælp fra mor

I serien har man også kunnet følge Malou Stellas jagt på kærligheden, og måske har hun fundet den rette. Han hedder Henrik, er 23 år og arbejder i en tøjbutik.
- Vores forhold er ret nyt, så jeg vil ikke fortælle så meget. Jeg var slet ikke på udkig efter en kæreste, men det skete bare, måske fordi det er blevet varmere i vejret, siger hun med smil.

Sponsoreret indhold