Kultur

Mange undskyldninger: Nadia-Shila skylder stadig 14-årig dreng 3000 kr.

6. november 2015 af Joan Andersen. Foto: Janus Nielsen og privat
Den 14-årige dreng fra Frederikshavn har stadig ikke fået de 3000 kr. som Nadia-Shila fra De unge mødre har lovet ham, da han købte en iPhone af hende, som han aldrig modtog.

For to uger siden blev Nadia-Shila fra De unge mødre meldt til politiet. Hun har solgt en iPhone 6 Plus til 14-årige Nicklas fra Frederikshavn, men telefonen nåede aldrig frem. Nadia-Shila lovede den 14-årige dreng, at han ville få pengene retur, men de penge kigger han stadig langt efter.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Læs også: Nadia-Shila meldt til politiet

Efter sagen kom frem, har 14-årig Nicklas’ far, Peter Kjemtrup, gentagende gange forsøgt at få pengene retur.

- Det er det samme og det samme og det samme, siger familiefaren fra Frederikshavn opgivende.

- Nicklas er påvirket af det. Vi snakker ikke så meget om det mere, men det går ham på. Og det går da også mig på. Jeg kontakter Nadia to gange om dagen, fortæller Peter Kjemtrup, som stadig kæmper for, at hans 14-årige søn får sine konfirmationspenge tilbage.

Der var ellers gode toner, umiddelbart efter Ude og Hjemmes afsløring for knap to uger siden. Peter Kjemtrup blev lovet pengene til sin søn, så snart Nadia-Shila og hendes mor havde solgt morens telefon.

Læs også: Puk Rebecza om sin lille datter: Jeg er bange for, at hun skal dø fra mig

En ny undskyldning

”Hej Peter, så har jeg solgt telefon og pengene skulle komme i morgen eller i overmorgen, så der overføre jeg. Og du må meget undskylde alt det rod”, skrev Nadia-Shilas mor, Heidi Pedersen, til ham.

Nadia-Shila oplyste ham senere, at der kunne gå mellem én og fire dage, inden de havde pengene på kontoen.

Herefter har Peter Kjemtrup flere gang spurgt efter pengene. Hver gang bliver han mødt af en mur af undskyldninger og forklaringer.

Den sidste forklaring lyder, at Nadia-Shila ikke har fået SU som forventet, derfor har hun været nødt til at bruge de penge, som morens telefon indbragte, til at leve for.

- De penge fra min mobil har vi været nødsaget til at leve af, men der kommer styr på det hurtigst muligt, så den sag kan blive lukket, skriver Nadia-Shilas mor, Heidi Pedersen til Peter Kjemtrup og uddyber i en senere sms:

- Hun (Red. Nadia-Shila) regnede med at få SU fredag, da hun opdagede, at der ikke kom SU fredag, var hun nødt til at bruge pengene til forsørgelse, indtil der kommer SU. Igen, de burde komme i denne uge, lød det nye løfte fra Nadia-Shilas mor i tirsdags.

Nu er ugen gået, og Peter Kjemtrup og hans søn Nicklas har stadig ikke fået deres penge.

Læs også: Henriette fra "Nyskilt" skilt fire måneder efter sit drømmebryllup: Mit hjerte var knust i et år

Anklaget for afpresning

I tirsdags fik Peter Kjemtrup også en bemærkelsesværdig besked fra moren, Heidi Pedersen.

- Som min datter meddelte i går, får du sms, så snart pengene er overført. Hun arbejder på sagen, og intet er glemt! For øvrigt så jeg i går, at du sidder og blackmailer hende, skrev moren.

Peter Kjemtrup var naturligvis forundret. Han havde jo blot oplyst Nadia-Shila om, at han havde lovet at kontakte et par forskellige journalister, bl.a. på Ude og Hjemme.

- Der er tale om en oplysning. Du Heidi lovede, at min søn vil få pengene efter 1-2 dage. Din datter Nadia-Shila lovede 1-4 dage. De er alle overskredet. Jeg har lovet Ude og Hjemme samt Realityportalen at vende tilbage efter fristen for at pengene skulle komme retur (jeres lovede tidsfrist). I den forbindelse er jeg nok mest tilbøjelig til at tro, at der ikke kommer nogle penge retur, efter som vi har haft den første, hvor man normalt får penge. Mvh Peter, lød hans svar.

Men Heidi Pedersen fastholdt, at der var tale om afpresning – eller blackmailing, som hun kalder det, afledt af det engelske ord for afpresning: Blackmail.

Så sent som i dag lyder de samme beskyldninger i en sms fra Nadia-Shila selv.

Læs også: Tina aflyste skilsmissen efter baby-lykke: Lille Natasja redder familien

Politiet arbejder

Politiet i Slagelse oplyser, at de modtog sagen fra Nordjyllands Politi torsdag i sidste uge, men de har endnu ikke haft tid til at afhøre og evt. sigte Nadia-Shila.

Nadia- Shila ønsker ikke at kommentere på sagen til Ude og Hjemme, men til realityportalen.dk garanterer Nadia-Shila, at den 14-årige dreng får sine konfirmationspenge tilbage i næste uge.

– Jeg har skrevet til ham (red. Peter Kjemtrup) 50 gange, at han får pengene, så snart jeg får min SU. Den bliver først frigivet i næste uge, hvilket jeg også har fortalt ham, fortæller Nadia-Shila.

Det er ikke lykkes Ude og Hjemme at komme i kontakt med Nadia-Shilas mor, men Nadia-Shila oplyser, at hun ikke har nogen kommentarer.

Sponsoreret indhold