Kultur

Melissa er gravid og forladt

12. oktober 2009 af Mikkel Milsgaard. Foto: Jacob Ljørring
19-årige Melissa Nethe Ploug fra De Unge Mødre glæder sig til at blive mor, men kæresten fortrød

19-årige Melissa Nethe Ploug fra Glostrup, kendt fra tv-programmet De Unge Mødre på Kanal 4, glæder sig til at blive mor. I dag få uger før, at hun føder sin søn, er hun ikke sammen med barnets far længere. Forholdet gik i vasken, da Melissa var i begyndelsen af graviditeten.

Barnets far, 20-årige Nick Schmidt Rasmussen, som efter bruddet med Melissa flyttede hjem til sin mor, fortryder, at der kom et barn mellem ham og Melissa, men glæder sig alligevel til at blive far.
- Jeg havde ikke set frem til at blive far på den her måde, men når det nu bliver sådan, så må man jo forsøge at få det bedste ud af situationen, fortæller han.

Læs også: Se Melissas nye kæreste

Nick har ikke fundet en ny kæreste endnu, men har i stedet sat alle sine kræfter ind på at passe sin handelsskoleuddannelse, som han afslutter til sommer. Og inden længe skal der også afsættes tid til at være far.
Melissa er overbevist om, at det er hendes skæbne at blive ung mor. Hendes egen mor var også kun lige fyldt 16, da hun fødte Melissa.

Fremover kommer det til at handle om af få en tilværelse til at fungere - at være alenemor og passe et arbejde som salgsleder hos Sonofon.
- Min forhåbning er, at Nick kommer med til fødslen og bliver så meget far for vores søn som muligt. Også fordi, at min egen far ikke har været en optimal far for mig, og sådan ønsker jeg ikke, at vores søn skal vokse op, fortæller Melissa, som nåede at være sammen med Nick i sammenlagt fem år, inden han forlod hende efter et skænderi hjemme i deres fælles lejlighed i Glostrup.

Læs også: Vi arbejder sammen om vores søn

Hun er sikker på, at det hele nok skal komme til at fungere. Inden længe flytter hun desuden til Ishøj, hvor hun samtidig kommer tættere på sin egen mor.
- Hun har altid været der for mig, og det får jeg brug for nu, fortæller Melissa.

Følg Melissa Nethe Ploug og de andre unge mødre på Kanal 4 hver tirsdag og onsdag kl. 21.00. Begge afsnit genudsendes desuden hver søndag kl. 21.00 og 21.30.


Sponsoreret indhold