Kultur

Michela Degling: Jeg er så forelsket

16. september 2014 af Christina E. Ledertoug. Foto: Morten Nøhn Mortensen og privat
21-årige Michela Degling fra De unge mødre er blevet ramt af Amors pil, hun er nemlig lykkeligt forelsket til op over begge ører i sin italienskfødte kæreste, 27-årige Enrico.

 

 

vad der begyndte som nogle tilfældige møder i Vardes natteliv i juni sidste år endte til sidst med, at Michela faldt pladask for sin italienske flirt, Enrico. Han var netop flyttet fra Sardinien til Varde for arbejde.

Det unge par har svært ved at holde fingrene fra hinanden. Se deres private billeder i galleriet nederst i artiklen.

- Første gang jeg så ham var i juni sidste år, hvor jeg var i byen med nogle venner. Vi blev sjovt nok ved med at støde ind i hinanden i byen et par gange efter, og det endte med, at jeg tog med ham hjem en aften. Det udviklede sig til, at vi nu er kærester i dag, siger en smaskforelsket Michela til Ude og Hjemme.

Læs også: Michela stopper i De unge mødre

Parret, der nu har været sammen i lidt over et år, har netop tilbragt en ferie sammen hos Enricos familie på Sardinien.

- Jeg har lige været 12 dage på Sardinien og besøge hele hans familie, det var en rigtig dejlig tur, og hele hans familie er meget søde og imødekommende. Jeg er simpelthen så forelsket i ham, og han behandler mig som en rigtig prinsesse, siger den unge mor, der har datteren Smilla på tre år.

 

Kalder Enrico for far

Og det er ikke kun Michela og Enrico, der er glade for, at forholdet går så godt. Det er 3-årige Smilla også, fortæller den unge mor.

- Smilla er enormt glad for Enrico, og han er også meget glad for hende. De leger og hygger sig sammen, og det varme mit hjerte meget. Smilla ser nu Enrico som en erstatnings-far, og hun kalder ham også en gang i mellem for far, siger Michela.

Læs også om Amanda Sisse fra De unge mødre: Godt at være alenemor

Den unge mor fortæller, at Smillas biologiske far, Benjamin, ikke vil have noget med sin datter at gøre længere, og far og datter har da heller ikke set hinanden siden januar i år. Derfor har Michela også den fulde forældremyndighed over Smilla.

- Jeg har ondt af Smilla, fordi hendes far ikke vil se hende. I starten spurgte hun efter ham, men nu kan hun ikke huske ham længere. Hvis jeg viser et billede af ham, kan hun ikke genkende ham.

Michela fortæller også, at Smilla, der i marts måned begyndte i børnehave, en blevet en rigtig lille krudtugle.

- Hun fungerer godt i børnehaven, så det er dejligt. Der er gang i hende hele tiden, og så taler hun utrolig meget.

 

Taler om at få et barn sammen

I øjeblikket leder Enrico igen efter arbejde, og denne gang søger han job i Norge enten på en boreplatform eller på et skib. Men det generer slet ikke Michela.
- Det har jeg det helt fint med, kærlighed kan jo overvinde alt, og jeg har virkelig fundet min udkårne, griner den forelskede unge mor, der også er begyndt at tale om børn med Enrico.

Læs også: Nanna og Janus par igen - vi har genfundet kærligheden

- Vi taler om at få børn sammen, det skal ikke være lige nu, men på sigt vil vi gerne være forældre sammen.

Michela er lige nu i gang med at læse hf-enkeltfag, så hun med tiden kan begynde på uddannelsen som socialrådgiver.
 

Sponsoreret indhold