Kultur

Min kæreste hjalp mig gennem nedturen

1. april 2014 af Karin Heurlin foto Jacob Ljørring
Det gik lige så godt. Men de sidste uger har været en kamp. Natacha Nikita har været nede og vende med stress og angst. I dag takker hun én person for, at hun allerede er på vej på benene igen: Hendes forlovede

Hun troede først, det var influenza. Natacha Nikitas krop var slap og udmattet. Men sygdommen ville ikke gå væk, og hun blev mere og mere trist. Til sidst kom den unge mor frem til, at det slet ikke var influenza, hun var ramt af.

En stress-reaktion

- Jeg er sikker på, det var en stress reaktion, fordi der har været så meget omkring Remi. Jeg begyndte også at føle angst. Mine klassekammerater er meget søde, men deres venlighed skræmte mig pludselig. Jeg var bange for at møde dem, og jeg følte ikke, jeg var værdi eller god nok, siger 23årige Natacha Nikita, som ellers var godt i gang med HF, hvor hun havde fået flere 10-taller. Men i to uger, kunne hun ikke komme af sted og sad i stedet ulykkelig derhjemme.

LÆS OGSÅ: Drømmer om at blive gravid

Tog sig sammen overfor Remi

Kun når hun fik samvær med sønnen Remi, mandede hun sig op.

- Når jeg er sammen med ham, så er jeg mor med alt, hvad det indebærer. Så kan jeg have det skidt bagefter, siger Natacha Nikita, som er sikker på, nedturen skyldtes nye forhindringer i kampen omkring Remi, som snart har været tvangsfjernet i to et halvt år.

- Jeg har følt mig trampet på. Det gør blandt andet ondt, at Remi er begyndt at kalde plejeforældrene "mor" og "far" og mig "Mor Natacha." Jeg bebrejder ikke Remi noget. Det er jo ikke hans skyld, men jeg synes ikke
nogen, skal tage min "mor-titel"."

LÆS OGSÅ: Maria: Jeg var i chok

Takker kæresten

I dag er Natacha Nikita heldigvis tilbage i skole og humøret er på vej op. Selv er hun ikke i tvivl om, hvem hun skal takke for fremgangen.

- Det er meget lettere at rejse sig op, fordi jeg har en at dele det med. Min kæreste har støttet mig 100 procent, og han har slet ikke været skræmt.

Sponsoreret indhold