Kultur

Modtager dødstrusler på facebook

13. januar 2014 af Nina Sommer Foto: Steen Wrem
Efter at realitystjernen Irina Babenko har medvirket i DR3-programmet Selvoptaget har hun modtaget adskillige dødstrusler på facebook.

Sætninger som "Jeg håber du bliver kørt over af en bus" og "Du skulle ikke have lov til at leve" er bare nogle af de kommentarer som realitystjernen Irina Babenko har modtaget på sin facebookprofil, efter at hun har medvirket i programmet "Selvoptaget".

Læs også: Irina fra Fristet blev mobbet

Programmet bliver først vist den 15. januar kl. 21.30, men de sidste par dage har man kunne se første afsnit på DRs hjemmeside. Realitystjernerne der udover Irina tæller bl.a. Joy fra "Mig og min Mor" og Pernille fra "Paradise Hotel", skal gennem deres egne optagelser fortælle om, hvad der driver dem i deres jagt på berømmelse. I de i alt otte afsnit får seerne en indsigt i, hvad der sker, når kameraerne er slukkede.

Hadske kommentarer

Men efter at der har været adgang til det første afsnit har især Irina fået en hård medfart. En af hendes følgere på facebook skriver blandt andet:

- Håber du bliver kørt over af en bus eller går igennem en kæmpe smerte… Sådan nogle som dig skulle kraftedeme ikke have lov til at leve,".

Læs også: Irina blev slået af sin træner


Populære historie om de kendte

Vild med Dans gjorde Vickie Jo invalid

"Jeg er lavet af stål"

Det tyder dog ikke på, at pigen, der er kendt fra "Fristet" og " Divaer i junglen" tager sig synderligt at de hadske kommentarer.

- Vil sige, at jeg får mange lignende beskeder i løbet af dagen, og i forbindelse med "Selvoptaget" kan jeg lige så godt vise denne her del af det som et eksempel … P.S. I AM TITANIUM, skriver Irina på facebook, og uddyber flere steder, at hun er fyldt med kærlighed og har masser af give af.
Læs også masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi også De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold, så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17, som ruller over skærmen fra august 2013 på Kanal 4!

Sponsoreret indhold