Kultur

Mød deltagere i sæson 9

21. august 2009 af Maria Rasmussen. Foto: Andreas Thorgaard Iversen, Per rasmusen, Louise Runge, Carsten Hagelund og Dorthe Sylvest
Nu ruller det populære dokumentarprogram De unge mødre igen over skærmen på Kanal 4. Her kan du få et overblik alle de unge mødre i sæson 9.

I foråret lærte seerne Melissa at kende, da hun fødte lille Joshua. Men lykken får en brat afslutning, da han bliver indlagt, og lægerne konstaterer den livsfarlige sygdom meningitis. En hændelse, der tvinger Melissa til at blive mere end en måned på Glostrup Hospital.

Der er også store følelser på spil, når vi byder på et gensyn med Katherina fra Vejle. Katherina får nemlig lov til at gense sin søn, som hun har afsagt sig forældremyndigheden over. Det bliver et vendepunkt for pigen fra Vejle, der kæmper for at skabe en stabil hverdag.

Af kendte ansigter kan seerne desuden glæde sig til et gensyn med Malou Stella, der bliver mere og mere udfordret af sin søn. Men så er det godt, at mor altid er i nærheden med gode og velmenende råd.

Ud over de kendte ansigter vil niende sæson af De unge mødre også præsentere seerne for en række nye medvirkende. Der bliver blandt andre mulighed for at stifte bekendtskab med 17-årige Inge Yvonne, der går i 9. klasse og er højgravid. Kort før fødslen går det op for hende, at der faktisk er to teenage-fyre, der kan være far til barnet.

De unge mødre i sæson 9
Puk Rebecza Johansen, 20 år. Kæreste med Jacob. Har sønnen Malic 3 år. Bor i Varde
Malou Stella Navarana 18 år. Single. Har sønnen Tino på 2 år. Bor i Løsning.


Katharina Pedersen. 22 år. Single. Har Mikkel på 3 år. Desuden har hun sønnen Mikas, som hun har givet fra sig til faren pga. fødselsdepression. Bor i Vejle.
Melissa Ploug 19 år. Single. Joshua født 26/3 -09. Bor i Ishøj.


Stine Hesselholdt. 19 år. Ny kæreste, Benno. Isabella født 08.07.08. Bor i Holbæk.

Kristina Landin. 21 år. Single. Har Marcus 2 år.

Camilla Framnes Henriksen 21 år. Har Oliver 3 år. Kæreste med Christian. Gravid med nummer to. Bor i Storvorde.Hannah Ginnec.16 år. Single. Gravid med sit første barn.Bor på Fur.


Line Cecilie Sørensen. 18 år. Sammen med Brian, far til Lucas. Lucas født 11.04.08. Bor i Viborg.


Sine Josephsen. 17 år. Kæreste med Christian på 18 år. Oliver født 22/9-08. Bor i Svendborg.
Inge Yvonne Christiansen. 17 år. Single, bor hjemme. Gravid med sit første barn. Bor i Pandrup.

JEG TURDE IKKE FORTÆLLE; AT JEG VAR GRAVID


Christina Skudstrup Startoft. 21 år. Hendes mand Michael er soldat. Gravid med tvillinger. Bor i Hvidovre.Sponsoreret indhold