Kultur

Nadja fra De unge mødre: Mit smukkeste minde

17. maj 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Leana Varnas/Memorable
Mere romantisk kan et bryllup ikke blive. Da Nadja Kaagh fra Den Unge Mødre sagde ja til sit livs Rene i Rimsø Kirke, var selve vielsen bare et af mange højdepunkter i et super-romantisk bryllup, der havde masser af rørende øjeblikke. Nu røber Nadja på sin facebookside sit helt private, bedste minde om den store dag.

- Jeg fik mit drømmebillede. Sådan beskriver Nadja Kaagh fra De Unge Mødre det billede, hun efter sit bryllup har lagt på Facebook, som sit mest romantiske m inde fra sit eventyrbryllup.

Bryllup med kys og champagne

Billedet er taget under et af de få stille øjeblikke på selve dagen, hvor Nadja, Rene og fotografen fra Memorable er kørt ud for at tage de helt rigtige bryllupsbilleder. Under vejs spotter Nadja selv det perfekte sted til billedet, og får hurtigt arrangeret det fantastiske minde. Bryllup med kys, champagne og et billede, der stråler af kærlighed. Så bliver det ikke meget bedre.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

SE OGSÅ: Fotografen bag billedet

En lille tryg familie

Brylluppet i Rimsø Kirke og festen bagefter på Restaurant Kattegat i Bønnerup Strand blev ligeså skønt og dejligt, som hun havde drømt om. Men vigtigst for Nadja selv var det nok, at vielsen var det endegyldige bevis for, at Hun selv, Rene, Sebastian og Sakarias, for altid vil være en lille tryg og varm familie.

SE OGSÅ: Nadja: Mit fantastiske bryllup

Som Nadja selv skriver til vennerne, da hun sent er kommet hjem fra sin bryllupsfest:

-I den lille lejlighed snorkes der fra hver sit rum, alle mine drenge sover, men hvordan skulle man dog kunne sove efter så vidunderlig en dag som den jeg havde i går?

SE OGSÅ: Nadjas store tak

Tak for en uforglemmelig dag

Og mit i glæden, glemmer Nadja ikke at være taknemmelig.

-Tak til alle som har været med til, på den ene eller den anden måde at gøre dagen helt uforglemmelig, skriver Nadja Kaagh fra De Unge Mødre.

Sponsoreret indhold