Kultur

Nadja fra De unge mødre stopper i serien

1. oktober 2013 af Søren Johannesen, Foto: Kristine Havemann
20-årige Nadja Dahl fra Tommerup på Fyn er ikke længere med i reportageserien De unge mødre. Produktionsselskabet har trukket stikket, fordi Nadja først vil lade sig filme, når hendes lille datter, som blev født den 21. august, er blevet døbt den 27. oktober.

Nadja er ked af produktionsselskabets beslutning om, at hun nu er ude af reportageserien De unge mødre.

- Jeg synes, det er tarveligt. For jeg har jo lyst til at være med, siger Nadja til Ude og Hjemme.

Populære artikler om De unge mødre

Ditlev forklarer, hvorfor han meldte Nanna Eliasen til kommunen.

Læs artiklen her >>

Camilla Petersen venter sit barn nummer 7 - og det er ikke med Benjamin.

Læs historien her >>

Camilla Framnes fortæller, hvor sindsygt det har været at være gravid.

Se videoen her >>

Babyen kommer ikke på tv

Hun siger også, at hun, siden hun offentliggjorde nyheden på sin Facebook-side, har fået en masse tilbagemeldinger fra folk, som er ærgerlige og skuffede over, at hun, Kenneth, Theis og deres lille, nyfødte pige, nu ikke skal være med i serien længere.

LÆS OGSÅ: Katherina fra De unge mødre afslører forårsbaby og vinterbryllup

Derfor stopper hun

Nadja har følgende forklaring på bruddet med produktionsselskabet:

- I slutningen af min graviditet var jeg ret plaget af bækkenbundsløsning. Samtidig havde jeg jo Theis at tage mig af, og så magtede jeg bare ikke at have et kamera lige op i hovedet. Jeg havde lyst til at være lidt i fred og ikke dele mit liv med hele Danmark.

LÆS OGSÅ: Puk Rebecza er gravid

- Derfor sagde jeg til dem, at jeg først ville være klar til at filme igen efter barnedåben den 27. oktober. Så modtog jeg en mail, hvor der stod, at hvis de ikke kunne filme os inden for 14 dage, kunne vi ikke være med i De unge mødre mere. Det var sådan lidt, du SKAL filmes, og så bliver man lidt … jamen, så kan det også bare være lige meget, fortæller Nadja, som lige nu er på barsel. Kenneth havde kun 14 dages barsel og er for længst vendt tilbage i praktik i SuperBrugsen.

Håber på comeback

Nadja understreger, at hun har været glad for et medvirke i De unge mødre, og hun håber da også, at hun måske kan vende tilbage på skærmen, når bølgerne har lagt sig lidt.

LÆS OGSÅ: Bag om scenen på vild med dans - stort fotogalleri

- Jeg tænker, at jeg måske vil søge igen senere. Så kan de jo vælge, om de vil have mig med eller ej til den tid. Men p.t. er vi altså ikke med mere - og kan nok heller ikke komme det. Man kan godt sige, at situationen er gået lidt i hårknude, siger hun.

Smækker ikke med døren

Over for Ude og Hjemme bekræfter produktionsselskabet, Sand TV, at Nadja er ude af serien, og at det bunder i, at der simpelthen er gået for lang tid, hvor de ikke har kunnet filme familien. Produktionsselskabet understreger dog, at der ikke er blevet smækket med dørene, og man vil heller ikke afvise, at Nadja måske kan komme tilbage i De unge mødre på et senere tidpunkt.

Læs masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17, som ruller over skærmen fra august 2013 på Kanal 4!

Sponsoreret indhold