Kultur

Nadja indlagt før sin fødselsdag

21. februar 2016 Foto: Claus Poulsen - Af Kristian Bo Eriksen
-Jeg havde voldsomt ondt i ryggen, siger Nadja Kaagh fra De unge mødre. Hun har netop kunnet fejre sin 32 års fødselsdag, men det var tæt på, at fødselsdagen ikke blev så sjov igen. For før den store dag, blev hun indlagt på sygehuset med nyrebetændelse.

-Jeg blev bare rigtig syg. Havde voldsomt ondt i ryggen og feber, fortæller Nadja Kaagh fra De unge mødre.

Hun har netop kunnet fejre sin 32 års fødselsdag, men før der kunne blive fest hjemme i huset på Bønnerup Strand, måtte Nadja en tur omkring sygehuset.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

-Jeg havde åbenbart haft en urinvejsinfektion, som jeg ikke havde opdaget, og satte det sig som en betændelse i nyrerne, siger Nadja.

Hun var så plaget af sygdommen, at hun blev indlagt i to døgn, hvor hun fik penicillin intravenøst. Faktisk blev hun udskrevet lidt tidligere, end hun ellers ville være blevet, fordi den afdeling, hun lå på, var hårdt belastet af patienter med influenza.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse efter barsk nedtur: Jeg vil starte et nyt liv

-Det var simpelthen ikke plads til mig – og så ville de også gerne undgå, at jeg blev smittet med influenza, siger Nadja.

Kørt hjem af René

Så hun blev kørt hjem af René for at selv at fortsætte behandlingen hjemmefra, men med strenge ordre om straks at komme tilbage på sygehuset, hvis ikke hun fik det bedre.

Heldigvis hjalp penicillinen, og nyrebetændelsen var væk, da hun havde fødselsdag i sidste uge.

LÆS OGSÅ: Nadja Kaagh om Sakarias: Han er topsej

-Tusind, tusind tak for de mange søde, skønne og sjove fødselsdagshilsner. Det er så skønt at læse dem alle. Tusind tak!, skriver Nadja på Facebook, hvor hun også fortæller, at dagen blev fejret med en tur på bowlingbanen, og at hun fik alle tiders fødselsdagsgave fra sin drenge, Sebastian of Sakarias samt fra sin mand, René.

-tak til alle mine drenge for at forstå, at farveblyanter ér en god gave til en voksen. Jeg elsker dem, skriver hun.

Lidt mere omhyggelig

Nadja har ellers skruet noget ned for aktiviteterne på de sociale medier. Hun er som sagt blevet 32 år, og er nu mor til en teenagedreng, Sebastian, som måske ikke altid synes, det er fedt, at mor skriver en masse på for eksempel Facebook.

LÆS OGSÅ: Nadja Kaagh glæder sig til jul: Det har været et hårdt halvt år

-Så jeg er blevet lidt mere omhyggelig med, hvad jeg skriver. Det er jo ikke godt, hvis han får fornemmelsen af, at hans mor stadig er et barn og ikke en voksen, siger hun med smil i stemmen.

Du kan se alle de andre unge mødre i den nye sæson af dokumentarserien, der starter på tirsdag kl. 20.00 på Kanal4. Nadja Kaagh selv deltager ikke i den kommende sæson.

Sponsoreret indhold