Kultur

Nanna er single igen

4. juni 2014 af Karin Heurlin
Selvom forelskelsen var stor, holdt kærligheden mellem den unge mor og Janus kun et år. Nanna fortæller her om baggrunden for bruddet

I lørdags kunne Nanna Eliasen fra De unge mødre fejre et-årsdag med sin meget omdiskuterede kæreste, Janus Dahl. Men det blev ikke en romantisk begivenhed. Den dag valgte parret nemlig at gå fra hinanden.

Vi var enige om det, og jeg har intet dårligt at sige om Janus. Hverdagen kom bare til at fylde for meget, uden vi opdagede det i tide, siger Nanna ærligt, da hun fortæller om baggrunden for bruddet til Ude og Hjemme.

Selv er hun selvfølgelig trist over, at kærligheden ikke holdt. For det var stor kærlighed i lang tid, selvom parret skulle læse mange hårde og fordømmende kommentarer om Janus på grund af hans kriminelle fortid. Men det slog ikke Nanna ud, da hun gjorde forholdet til Janus officielt.

Har aldrig været så forelsket

- Jeg har aldrig nogensinde været så forelsket. Han kom ind mit liv på det helt rigtige tidspunkt og slog benene fuldstændig væk under mig. Jeg er stadig dybt taknemmelig for alt det, han har gjort for mig.

Han har givet mig troen på mig selv, løftet mig op og ladet mig blomstre. Jeg har været igennem en vild udvikling med ham, siger Nanna, som heller aldrig vil glemme Janus for hans støtte under hendes opslidende kampe om datteren mod hendes ekskæreste Ditlev.

Datteren Malucca er netop blevet to år, og hendes reaktion på bruddet med Janus har indtil nu været det sværeste for Nanna.

Malucca kalder på ham

- Hun har gået rundt og kaldt på ham. Det gjorde mig rigtig ked af det, og jeg tænkte: Hvorfor kunne vi ikke finde ud af det?

Men det kunne de ikke. I januar startede Nanna med at arbejde fuld tid ved et internetfirma, der sælger skønhedsprodukter. Hun elsker sit arbejde, men det kom til at koste på hjemmefronten.

- Før havde vi altid hinanden, og vi var rigtig gode til at tale sammen. Men da jeg startede med at arbejde, mistede jeg nok mit overskud, for jeg skulle jo også være mor, når jeg havde fri. Janus har ellers gjort, hvad han kunne for at støtte og aflaste mig, men tilsidst gik der nok for meget hr og fru Danmark i det, og så gled det lidt ud i sandet, sukker 23årige Nanna, som er helt sikker på, at forholdet er helt slut.

En ny mand skal være under 30 år

Nu skal det kun være hende og Malucca. Hvis der engang skal en ny mand ind i hendes liv, har hun et helt nyt mål: Han skal modsat hendes eks-kærester være under 30 år.

- Når der er stor aldersforskel, kommer der hurtigt en ubalance i forholdet. Jeg vil gerne have en på min egen alder, som jeg kan have en fremtid med.

Læs masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Alt om Nanna Eliasen på udeoghjemme.dk

Nanna forsøgte at begå selvmord

Nanna vil tabe 30 kilo

Nanna: derfor faldt jeg for Ditlev

Ditlev ville forlade Nanna

Nanna om Ditlev - før bruddet

Nanna og Ditlev er gået fra hinanden

Nanna blev meldt til kommunen af Ditlev

Ditlev: derfor meldte jeg Nanna til kommunen

Nanna meldt til kommunen - igen

Nanna har fået en ny kæreste

Nanna er ked af de hårde kommentarer om kæresten, Janus

Nanna og Janus får kærlighedstatoveringer - se dem her

Nanna og Janus fører familierne sammen til jul

Derfor stopper Nanna i De unge mødre

 

Sponsoreret indhold