Kultur

Nanna fra De unge mødre er igen blevet meldt til kommunen

27. august 2013 af Karin Heurlin, Foto: Krestine Havemann
Nanna Eliasen fra De unge mødre føler, hun har fået en kniv i ryggen, fordi ekskæresten nu for anden gang har meldt hende til kommunen. Denne gang er anklagerne endnu hårdere end sidst. Hun bliver beskyldt for at tage stoffer.
Nanna Eliasen med datteren Malucca
Nanna Eliasen med datteren Malucca

Nu gik det hele lige så godt. Nanna Eliasen fra De unge mødre havde både fundet kærligheden igen, en dejlig ny lejlighed, og ikke mindst roen i sit liv med datten Malucca.

LÆS HER: Nanna Eliasen har fået ny kæreste

Men da hun i sidste uge åbnede sin postkasse, blev der med ét kastet en ny bombe ind i hendes liv. I postkassen lå der nemlig et brev fra kommunen, som fortalte, at der var kommet en indberetning fra Ditlev om, at hun skulle være stofmisbruger. En beskyldning, som gør, at Nanna nu igen skal forsvare sig selv som mor.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det gør så ondt, og jeg føler aldrig, det her stopper, siger en ulykkelig Nanna til Ude og Hjemme.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea måtte aflevere grædende datter til en plejemor

Populære artikler om De unge mødre

Læs artiklen her >>
Camilla Petersen venter sit barn nummer 7 - og det er ikke med Benjamin.

Læs historien her >>
Camilla Framnes fortæller, hvor sindsygt det har været at være gravid.

Se videoen her >>

Det er anden gang

Tidligere på sommeren måtte hun også overbevise kommunen om, at hun var en god mor, da Maluccas far, Ditlev, første gang meldte hende. På det tidspunkt mente han, at hun var venner med stofmisbrugere, og han var bekymret for datterens trivsel.

Dengang blev Nanna renset. Hun troede derfor, at hun nu skulle til at leve et harmonisk liv, hvor hun og ekskæresten, Ditlev, igen ville have et godt samarbejde om deres elskede datter. Men nu har Ditlev endnu engang meldt hende uden varsel. Og nu er beskyldningen endnu hårdere.

Føler sig svigtet

Nanna understreger, at hun stadig holder af Ditlev. Men hun føler sig dybt svigtet over, at han kan finde på et melde hende.

- Jeg har virkelig taget hensyn til ham, og gjort rigtig meget for, at der ikke skulle være krig. Jeg har aldrig talt dårligt om ham, og jeg har delt alt om Malucca med ham. Men nu er jeg træt af det, og jeg føler, han har stukket mig med en kniv i ryggen, siger den fortvivlede Nanna, som ville ønske, at hun kunne få lov til at bevise sin egen uskyld.

LÆS OGSÅ: Nadja har født en pige, men hun er ikke glad

Tager ikke stoffer

- Jeg har intet at skjule og tager hverken stoffer, når jeg har Malucca, eller når jeg ikke har hende. Jeg ville ønske, at de kunne tage en urinprøve fra mig hver eneste dag, indtil jeg dør, så de kan se, at jeg er helt ren, sukker hun.

Ude og Hjemme har uden held forsøgt at få en kommentar fra Ditlev.

Læs masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17, som ruller over skærmen fra august 2013 på Kanal 4!

Sponsoreret indhold