Kultur

Nanna fra De unge mødre er ked af hårde kommentarer om kæresten

10. september 2013 af Redaktion. Foto: Morten Mejnecke
Nanna Eliasen fra De unge mødre er stormende nyforelsket. Men den nye kærlighed har fået en svær start, for Nanna er nødt til at leve med folks negative kommentarer på nettet om Janus’ fortid. Ude og Hjemme har mødt dem begge, læs med her.

22-årige Nanna Eliasen fra De unge mødre har valgt en kæreste med en fortid, som ikke ligefrem gør ham til den klassiske svigermors drøm.

Negative kommentarer

Det var en bombe for mange af hendes fans, da hun offentliggjorde forholdet til den tatoverede Janus med den kriminelle fortid på facebook midt på sommeren. De kvitterede med et væld af beskeder og kommentarer til den unge mor.

Populære artikler om De unge mødre

Se videoen her >>

- Mange beskrev Janus som et dårligt menneske. Men de kendte ham ikke, og det gjorde rigtig ondt på mig. Folk kan skrive, hvad de vil om mig. Jeg har jo selv valgt at stå frem, men når det går ud over andre, bliver jeg ked af det," sukker Nanna.

LÆS OGSÅ: Nanna har fået en ny kæreste

Ude af kriminalitet

Hun kender Janus, og hun ved, at han i dag har en ren straffeattest og arbejder med at hjælpe andre. Lige nu er han ved at etablere "Det lærende fængsel", et projekt, som skal hjælpe langtidsfanger i uddannelse, så de får et håb og et liv at komme ud til.

Han ved, hvad han taler om. Selv har han siddet fængslet seks år og ni måneder. Han har smuglet kokain, heroin, solgt stoffer videre på det nordiske marked, røvet pengetransporter og nok en del andet.

Som han selv siger: Alt det, der var penge i, røg jeg på.

Hans kriminelle baggrund er svær at forstå for de fleste. Det ved han godt selv.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea har aflyst datterns dåb

Kriminalitet var hans skæbne

- Jeg har aldrig taget en beslutning om, at jeg ville være kriminel. Det lå bare i kortene, der hvor jeg kom fra. Inden jeg kom i puberteten, boede jeg for mig selv i et kælderværelse, så der var aldrig rigtig nogen, der skubbede i den anden retning. Det er slet ikke fordi, man skal have ondt af mig. Overhovedet ikke. Sådan var det bare, siger Janus, som på et tidspunkt fik nok og valgte at trække sig ud af miljøet.

- Det er jo meget fedt at lave penge og have status. Men det er så falsk. At skulle gøre sig til en eller anden, man ikke er, det er dræbende. Et eller andet sted blev jeg voksen. Jeg fik nok. Jeg tjente mange penge dengang, og jeg har brugt dem igen. I dag er jeg flad. Det er da ikke sjovt. Jeg var vant til at gå med 40.000 kr. i lommen, og nu skal jeg pludselig tænke over, hvad jeg køber, siger han.

Men Janus kan godt leve uden 1000 kroner-sedlerne. Han holder på, at det liv har han lagt helt bag sig.

LÆS OGSÅ: Natacha Nikita får sin søn hjem

Kærligheden kom snigende

Nu er han forelsket i Nanna, og det kom faktisk lidt bag på ham selv.

- I starten inviterede jeg hende ud udelukkende fordi, hun var hammer lækker. Jeg troede bare, det var endnu en date, som skulle med på thai-restaurant. Men hun kom bag på mig. Hun havde masser af personlighed og samme slags sarkasme og humor som mig. Med tiden blev jeg forelsket, smiler Janus.

Nanna skulle dog ikke have særlig meget tid til sin forelskelse. Efter få gange var hun solgt.

- Jeg syntes, han var sindssyg god at snakke. Og sindssyg klog, siger hun.

Læs masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17, som ruller over skærmen fra august 2013 på Kanal 4!

Sponsoreret indhold