Kultur

Nanna fra De unge mødre viser sin permanente kærlighedserklæring

11. oktober 2013 af Cecilie Willaume-Jantzen, Foto: Morten Mejnecke og private
Nanna Eliasen fra De unge mødre har sammen med sin nye kæreste valgt at tage forholdet til et helt andet niveau allerede efter 5 måneder. De har fået kærestetatoveringer. Se tatoveringerne her.

Allerede efter 5 måneder har Nanna Eliasen fra De unge mødre sammen med sin nye kæreste valgt at få hinandens navne tatoveret på kroppen.

Kæresten kaldes Paps

Den 22-årige Nanna Dan Eliasen er mor til 16 måneder gamle Maluca, mens kæreste Janus har tre børn på henholdsvis 16, 14 og 8 år. De mange børn har det givet den unge mor nok at tænke på.

Populære artikler om De unge mødre

Ditlev forklarer, hvorfor han meldte Nanna Eliasen til kommunen.

Læs artiklen her >>

Camilla Petersen venter sit barn nummer 7 - og det er ikke med Benjamin.

Læs historien her >>

Camilla Framnes fortæller, hvor sindsygt det har været at være gravid.

Se videoen her >>

LÆS OGSÅ: Nadja fra De unge mødre viser datteren frem

- Vi er glade for det, som det er nu, og vi har ingen intentioner om at flytte sammen. Vi vil heller ikke gøre det mere indviklet for børnene, end det allerede er, og Janus vil jo aldrig blive Malucas far alligevel. Herhjemme kalder vi ham "Paps" - og det er sådan, det er, fastslår Nanna.

Søger fuld forældremyndighed

Nanna flyttede for få måneder siden fra Viby Sjælland til Borup, hvor hun havde planer om at starte et nyt liv op fra bunden.

Malucas far, Ditlev, bor på nuværende tidspunkt i Holstebro. Efter han anmeldte Nanna til kommunen for ikke at tage godt nok vare på Maluca, er Nanna begyndt at sætte tingene i perspektiv.

LÆS OGSÅ: De unge mødre udsmykker deres kroppe. Se de flotte tatoveringer her

- Jeg føler, at anmeldelsen var unødvendig. Jeg vil bare gøre, hvad der er bedst for min datter. Derfor har jeg søgt den fulde forældremyndighed, da Ditlev alligevel aldrig har taget initiativ til at se sin datter, efter han er flyttet. Jeg føler dog ingen vrede over for ham i forhold til anmeldelsen, siger hun.

Den evige kærlighedserklæring

Den 42-årige kæreste, Janus, har i forvejen tre børn. På trods af sin kriminelle fortid og tidligere uengagerede rolle i sine egne børns liv er han ikke bleg for at kaste sig ud i et nyt og spændende forhold med Nanna og Maluca.

- Janus' og Malucas forhold er helt vildt fantastisk, hvilket jo er det vigtigste for mig som mor, smiler Nanna.

Parret har nu været sammen i fem måneder og er sikre på, at det skal være dem for altid. Så de har fået tatoveret hinandens navne permanent på kroppen.

Har 10 tatoveringer

Nannas navn er placeret på Janus' hånd, mens tatoveringen med Janus' navn er placeret et mere privat sted på Nanna, nemlig i venstre side under brystet.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea fra De unge mødre gør klar til kamp

- Jeg har få tatoveringer, som betyder meget for mig, men ellers har det for det meste været impulsivt og noget, jeg har fortrudt bagefter, jeg har jo 10 af slagsen. Den her tatovering tager jeg ikke som den helt store "jeg vil være sammen med dig for evigt-tatovering", men mere som noget vi bare havde lyst til at gøre begge to. Jeg fortryder den på ingen måde. Hvis det ender galt, kan den jo altid dækkes, lyder Nannas beskrivelse, mens hun fniser lidt.

Forskellige reaktioner

Nannas familie, venner og veninder har reageret vidt forskelligt på hendes impulsive, men permanente handling.

- De personer i min familie, som ved det, har forskellig mening om min nyeste tatovering, men det er ligegyldigt for mig. De jo ikke skal blande sig i, hvad jeg render rundt med på min krop, ligesom jeg jo heller ikke blander mig i deres sager. Mine veninder derimod synes, det er vildt, men mange af dem er på samme måde som jeg og har derfor gjort præcis det samme op til flere gange, siger hun.


Læs masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17, som ruller over skærmen fra august 2013 på Kanal 4!

Sponsoreret indhold