Kultur

Nanna og Ditlev er gået fra hinanden

20. november 2012 af Karin Heurlin, Foto: Jacob Ljørring
Nanna er blevet alenemor. Hun kunne ikke længere leve med, at Ditlev ikke gav hende kys og kram og sagde søde ting.

De virkede som et par, der kunne klare alt. Med en aldersforskel på 20 år mødte de fra starten stor forargelse fra selv nære venner. Men de lod sig ikke knække. De kæmpede sammen. Mod kommunen, som ville overvåge dem, efter de blev forældre til Malucca. Og mod alle forhindringerne, som Ditlev skulle igennem dagligt på grund af sit handicap med lammelse i venstre side.

Nanna hjalp trofast til, når Ditlev skulle køres til et af sine foredrag, når han skulle på hospitalet, eller han bare skulle smøge sit ærme op.

LÆS OGSÅ: Derfor faldt Nanna for Ditlev

De gav op

Men for en måned siden gav de op. Det populære par fra De unge mødre kunne ikke mere. Som Nanna udtrykker det: Vi var blevet for meget forældre og for lidt kærester.

Lige nu går hun rundt i parrets lejlighed i Viby Sjælland med sin knap et halvt år gamle Malucca, mens Ditlev er flyttet over til sin søster i Holstebro.

Væk fra datteren

Bruddet er helt klart mest smertefuldt for ham, fordi han nu er over 100 kilometer fra sin elskede datter.

- Det er rigtig hårdt for ham, og han er meget ked af det. Det kan jeg virkelig godt forstå, siger 21-årige Nanna Eliasen, som understreger, at de stadig holder meget af hinanden og holder tæt kontakt.

Når Nanna giver Malucca skemad, sørger hun for at filme det hele med sin mobiltelefonen, så Ditlev kan se hele spisesituationen live i Holstebro. Den 1. december kommer han også over og hjælper med at pynte lejligheden op til jul. Og juleaften fejrer de sammen.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse fra De unge mødre har ikke datet i flere år

Kemien var væk

Men livet og hverdagen måtte de opgive at dele. Kemien mellem dem ændrede sig nemlig, da Nanna blev gravid.

- Jeg følte, Ditlev holdt op med at give mig kys, kram og sige søde ting. I starten tænkte jeg, at det nok havde noget med graviditeten at gøre, men det fortsatte, efter jeg fødte. Jeg er ikke typen, der holder mund, så jeg nævnte det nok tre gange om dagen, men der skete aldrig noget.

- Jeg fik det dårligt med mig selv over det. Hvis ens kæreste ikke gider røre ved en, hvem gider så, siger Nanna, som til sidst indså, at det nok aldrig blev bedre.

Nanna synes ikke, hverdagen er blevet hårdere, nu hvor hun er enlig mor. Faktisk synes hun, hun har fået mere overskud. Men hun savner Ditlev.

Sponsoreret indhold