Kultur

Nanna stopper i De Unge Mødre

29. maj 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Morten Mejnecke
De Unge Mødre må nøjes med kun en optagelse mere med Nanna Eliasen. Hun har besluttet at stoppe i serien, og vil bare lige sige farvel til seerne i en sidste udsendelse. –Jeg fik bare så dårlig samvittighed, siger Nanna.

-Jeg har simpelthen ikke tid mere til De Unge Mødre. Det gav mig så dårlig samvittighed, at jeg hele tiden måtte sige til tv-holdet, at jeg ikke kunne være med til de optagelse, de gerne ville lave. Så nu har jeg så truffet beslutningen om helt at stoppe, siger Nanna Eliasen, 23.

Jeg er så glad

Grunden til, at Nanna ikke længere har tid, er, at hun har fået nyt arbejde.

LÆS OGSÅ: Sådan kom Amanda Sisse over sorgen

-Jeg er simpelthen så glad. Jeg startede på jobbet tilbage i januar, og det er skønt efter så lang tid på kontanthjælp at gå på job. Det er fedt og det giver så meget selvtillid, samtidig med at jeg hele tiden skal lære noget nyt, siger Nanna.

Bruger tid på familien

Hun må så bare erkende, at jobbet giver så meget at lave, at der ikke bliver tid til tv.

-Jeg må vælge at bruge min fritid på familien. Malucca er lige blevet 2 år, og hun er bare så skøn at være sammen med. Bare dagligdagen med min datter og min kæreste Janus giver mig nok at se til.

LÆS OGSÅ: Mobbet i døden

-Ikke fordi jeg er træt af De Unge Mødre. Det har været en rigtig god oplevelse. Selvfølgelig var det lidt svært, da jeg gik fra Ditlev, at det oven i købet skulle filmes, men alle har været så søde i de 2 et halvt år, jeg har været med.

Siger farvel på tv

-Faktisk ville jeg gerne have fortsat, men må bare se i øjnene, at det ikke kan lade sig gøre.

LÆS OGSÅ: Lille Leah glemte alle smerterne

Nanna vil du kunne ses en enkelt gang mere i De Unge Mødre. Om kort tid indspiller hun sin sidste medvirken. Hun vil nemlig gerne sige pænt farvel til alle de seere og det program, der har givet hende så gode oplevelser.
Sponsoreret indhold