Kultur

Natacha Nikita er blevet mor

19. oktober 2010 af Marianne Knudsen
Natascha fra De unge mødre ved ikke, om faren vil se sin søn
Foto: Steen Wrem
Foto: Steen Wrem

Han har været længe ventet, og nu ligger han endelig i sin mors favn. Lille Remi kom til verden den 22. september efter en lang og hård fødsel.

- Jeg skældte vist nok meget ud under fødslen, fordi det gjorde så ondt, griner 19- årige Natacha Nikita Skytte fra "De unge mødre". Efter en uge på hospitalets barselsafdeling er hun hjemme i sin lejlighed igen i Albertslund - og nu med baby.

Læs også om Hannah fra De unge mødre: Er blevet forlovet

- Det er stadig lidt underligt, at jeg pludselig er blevet mor. Men nu tager jeg bare en dag ad gangen og forsøger at vænne mig til det, siger Natacha, der kan se frem til en hverdag som alenemor. Remis far bor nemlig i Tyrkiet, og han har lige fra graviditetens første måneder sagt, at han ikke ønsker at kende til sin søn. Noget som Natacha havde det svært med, men til sidst valgte at acceptere.

Har sendt et billede
Alligevel har hun dog valgt at sende et billede af lille Remi til faderen og lade ham vide, at hans søn er født og har det godt. - Men jeg har intet hørt fra ham, og så må det være sådan. Han har tre måneder til at beslutte sig for, om han ønsker at have noget med sin søn at gøre. Derefter er det for sent.

Læs også om Christina fra De unge mødre: Jeg har brug for hjælp

Han skal ikke komme rendende, når det passer ind i hans planer at være far. Det vil være synd for Remi, mener Natacha. Hun har derimod tænkt sig at sige ja tak til hjælpen fra sin mor, der allerede forguder sit lille barnebarn.

- Min mor vil hellere end gerne hjælpe mig, så jeg er ikke nervøs. Indtil videre er Remi faktisk meget nem. Han sover og spiser hele tiden, og så kører jeg en tur med ham i barnevognen hver dag, fortæller den nybagte mor.

Sponsoreret indhold