Kultur

Natacha Nikita:Min stolthed gik ud over Remi

5. november 2012 af Joan Andersen, foto: Jacob Ljørring, private, Jakob Mydtskov/Kanal 4 og All Over Press
Natacha Nikita deltog første gang i De unge mødre som 18-årig, da hun var 7 måneder henne. I januar 2012 blev Remi anbragt hos en plejefamilie, og Natacha Nikita fortryder i dag at hun ikke lod kommunen være en del af hendes og Remis liv.

Natacha Nikita står midt i sit livs kamp. Lille Remi blev tvangsfjernet i januar og bor nu hos en plejefamilie i Kolding. Anonyme dødstrusler florerer på nettet, så den unge mor er yderst forsigtig med at fortælle, hvor hun bor. Folk tror på de løse rygter på nettet, om at hun har drukket sin lille dreng fuld.

Følg Natacha Nikitas rejse i galleriet i bunden af denne artikel.

Camilla Framnes er tilbage i sæson 15 af De unge mødre på Kanal 4

De unge mødre Camilla Framnes

Følg hele Camillas rejse i galleriet her

Natacha Nikita kæmper for at få Remi hjem

- Selvfølgelig har jeg ikke givet ham alkohol. Det er jo helt sygt. Det kunne jeg da ikke finde på, slår hun fast og afviser alle beskyldningerne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun forsøger at ryste de mørke tanker af sig og tænke positivt. Om et år skal tvangsfjernelsen revurderes. Hun vil samle alle sine kræfter sammen til den dag, så hun kan få sin søn hjem.

Natacha Nikita ramte bunden og mistede troen på alt, da kommunen tog Remi.

Læs Natacha Nikitas historie om hvordan det gik til, da kommunen bankede på den 4. januar 2012 for at tage Remi med

- Nu har jeg et år til at bevise, at jeg er en god mor. Jeg vil få et arbejde og bygge et trygt hjem op til Remi, siger den unge mor, som nu er flyttet til Fyn. I mellemtiden får hun hverdagen til at hænge sammen ved at skubbe tankerne om Remi væk.

Det var ikke svært at blive mor

Natacha Nikita var 18 år - og syv måneder henne i graviditeten, da hun første gang var med i De Unge Mødre.

Læs også hvorfor Natacha Nikita slet ikke troede hun kunne blive gravid, efter hun blev udsat for voldtægt

- Jeg har svært ved at skulle forholde mig til alle andres meninger om, hvordan jeg lever mit liv, og hvordan jeg er mor, siger hun og påpeger, at hun ikke fandt det svært at blive mor.

Jeg skulle have slugt min stolthed

- Jeg var bare uheldig at komme i kommunens søgelys. Og jeg er en stolt person. Jeg skulle have været bedre til at sluge min stolthed og lade kommunen være en del af vores liv. Men det kunne jeg ikke, og pludselig var Remi bare væk, siger hun og forsøger at blinke tårerne bort.

- Min lykkeligste tid har været tiden med Remi. Han gjorde mit liv helt og fik mig til at indse, at livet er andet og mere end en fest, siger Natacha Nikita, der nu har accepteret, at Remi skal bo hos en plejefamilie i hvert fald det næste år.

- Det er hårdt, men hvis Remi skal have en mor, når alt det her slutter, kan jeg ikke sidde og græde hele tiden. Jeg er mor, når jeg ser ham og snakker med ham i telefonen, forklarer hun.

Natacha Nikita holder pause fra De unge mødre, indtil Remi kan være med igen. Tiden bruger hun blandt andet på at tabe sig. Siden hun sidst var på skærmen, har hun derfor smidt knap 10 kilo.

Læs hvordan Natacha Nikita har båret sig ad med at tabe sig - her er hendes slankeplan

Natacha Nikitas historie

Ude og Hjemme har fulgt flere af De unge mødre gennem tykt og tyndt, heriblandt Natacha Nikita. Tag et kig i galleriet nedenfor, og læs om hele Natacha Nikitas rejse.

Sponsoreret indhold