Kultur

Natascha Linea er gravid

19. august 2015 Joan Andersen
Natascha Linea fra De unge mødre jubler. Den unge mor venter sit andet barn. Se scanningsbilledet her. Hun er syv uger henne, og Ude og Hjemme har som de første fået hele historien fra hendes egen mund.

Den 14. august blev hun scannet. I går aftes boblede hun over af lykke. Hun kunne ikke holde det indeni mere. Natascha Linea fra De unge mødre er gravid.

Datteren Lia fyldte 2 år i søndags. Og i går aftes fortalte Natascha Linea på sin lukkede facebookprofil, at den lille pige skal være storesøster.

Den unge mor er kun syv uger henne, men hun er helt sikker, for hun har taget syv graviditetstests og er allerede blevet scannet.

Hvem er faren

Den unge mor vil ikke fortælle navnet på faren. Det har hun lovet ham. Men de har været kærester on/off de sidste 10 måneder. Han er 23 år og har i forvejen en datter på halvandet år, som indimellem leger med to-årige Lia.

- Det var et mirakel, da han blev far, for han har fået at vide, at han har dårlig sædkvalitet, forklarer 20-årige Natascha Linea.

Af samme grund har parret ikke tænkt særligt over prævention.

- Graviditeten var ikke som sådan planlagt, men den var heller ikke uplanlagt. Vi brugte jo ikke noget. Det har vi aldrig gjort, siger hun.

Læs også: Natascha Linea: Lykkelig for at vokse op hos far

Et ønskebarn

Selv om barnet ikke er planlangt, er det i høj grad ønsket.

- Jeg er glad. Der er ikke noget bedre end at være gravid. Jeg håbede faktisk på, at det var tvillinger, for der er rigtig mange tvillinger i min familie. Men der er altså kun én, fortæller Natascha Linea.

- Lia vil være næsten tre år, når barnet kommer. Det er en god aldersforskel, siger hun.

Farens reaktion

Nyheden om endnu et barn kom som lidt af et chok for faren.

- Han skal lige vænne sig til tanken, siger Natascha Linea forstående.

Om kærligheden mellem dem holder, er der ingen, der ved.

- Det går nogenlunde nu. Vi skal lige finde os til rette med vores nye situation. Og så skal han jo lære at leve med de humørsvingninger, jeg har her under graviditeten, siger hun.

Læs også: Natascha Linea: Vi skulle giftes til sommer

Forberedelserne er i gang

Selv om Natascha Linea kun er syv uger henne, er forberedelserne allerede i gang.

Som det første har den unge mor skåret ned på sin rygning.

- Jeg har skåret det kraftigt ned. Før røg jeg 20 om dagen, nu er jeg helt nede på otte. Jeg kan simpelthen ikke stoppe, siger hun vel vidende, at det ikke er godt for barnet.

Stress er heller ikke godt for barnet. Men den unge mor er blevet stillet i udsigt, at hendes lejlighed skal renoveres, så hun skal genhuses. Efter planen skal hun genhuses den 5. april, dagen efter hun har termin.

- Jeg har lige snakket med dem. Damen kunne godt se, at det ikke er så godt, så vi arbejder på, at jeg kan få lov til at flytte i noget andet noget før, siger hun.

Læs også: For farlige med flere børn: Puk Rebecza skal steriliseres

Det skal barnet hedde

Det unge par er også allerede i fuld gang med at finde navne.

- Hvis det er en pige, skal hun hedde Anika Linea. Min oldemor hed Linea, og det gør Lia også, så det navn skal gå igen, forklarer hun.

Værre ser det ud med drengenavne.

- Vi er helt lost, hvis det er en dreng. Jeg kan godt lide Pablo eller Pedro, men han synes, de navne er grimme. Han er mere til traditionelle navne som Sebastian, Martin eller Mathias, siger Natascha Linea.

Læs også: Camilla Fremnes bryder tavsheden om lillebror

Sponsoreret indhold