Kultur

Natascha Linea single igen

19. december 2014 af Karin Heurlin, foto Steen Wrem
Der er sket store forandringer i den unges mor liv. Både boligen, kærligheden og uddannelsen har ændret sig drastisk

19årige Natascha Linea står ikke bare overfor julen. Hun står også overfor store forandringer i sit liv på næsten alle fronter.

Den unge mor er netop blevet single, efter hun i et par måneder dannede par med en 22 årig fynbo, hun kendte helt tilbage fra folkeskolen. Men forholdet gik ikke, og i dag passer det faktisk Natascha Linea godt at stå på egne ben som enlig mor til lille Lia.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har besluttet, at jeg ikke skal have en kæreste i meget lang tid siden, siger hun.

Vil være sikkerhedsvagt

Der sker også meget andet i hendes liv lige nu. Efter nytår starter hun på uddannelsen som sikkerhedsvagt. Det er en gammel drøm om at blive politibetjent, som har givet hende ideen til at blive sikkerhedsvagt, og udsigten til meget forskellige arbejdsopgaver passer hende godt.

- Kontorarbejde er ikke mig, hvor man sidder og laver det samme igen og igen, som hun siger.

LÆS OGSÅ: Nanna single igen

Flytter væk fra skimmelsvamp

Boligen skifter Natascha Linea også ud i det nye år. Den nuværende lejlighed er nemlig plaget af skimmelsvamp, og derfor er den unge mor meget lettet over at finde nogle nye rammer et andet sted i Odense. Også selvom det betyder, at Lia skal skifte institution.

- Det er jeg selvfølgelig ikke glad for. Men det er bedre end at bo i skimmelsvamp, siger Natascha Linea, som efterhånden har fået et rigtig godt samarbejde med ekskæresten Bent, som også er far til hendes barn.

Godt nok tog det lidt tid at sluge, da Bent fandt en ny kæreste. Det var nemlig ikke en helt ukendt kvinde for Natascha Linea.

- Det er min tidligere bedste veninde. Faktisk hende, som introducerede Bent og mig, da vi blev kærester, så det er da lidt mærkeligt. Men vi siger da hej til hinanden, når vi mødes.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes: Sådan bliver vores bryllup

Lia får både mor og far den 24. december

Juleaften kan skabe splid mellem mange skilsmisseforældre. Men Natascha Linea og Bent er blevet enige om en aftale, så de begge får lov at nyde deres datter. Om dagen tager Bent Lia med i Zoologisk have, og om aften er Lia hos sin mor.

Læs masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Sponsoreret indhold