Kultur

Natascha Linea udspioneret i skolen

8. marts 2016 af Joan Andersen. Foto: Morten Mejnecke
Natascha Linea fra De unge mødre går på barsel i denne uge, for hun føler sig ikke længere tryg i skolen. En pige fra klassen har nemlig udspioneret hende og taget billeder i hemmelighed.

Der har været en paparazzi-fotograf på spil i Fredericia, og det var Natascha Linea fra De unge mødre, det gik ud over.

Udspioneret i klassen

I sidste uge opdagede Natascha Linea, at en pige fra hendes klasse have taget billeder af hende i klasselokalet på social- og sundhedsskolen, hvor hun går på et forberedelseskursus, inden hun starter på uddannelse efter sin barsel.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- På billedet drak jeg en Red Bull og spiste en kage. Og så havde hun skrevet ”Sikke en sund mor” eller noget i den stil, fortæller Natascha Linea.

Billedet blev lagt op i en lukket gruppe på facebook.

LÆS OGSÅ: Min mand fik barn med en anden

Natascha Linea er godt klar over, at det ikke er det smarteste i verden at drikke Red Bull, når man er gravid.

- Jeg var bare mega træt og havde ikke sovet ret meget om natten. Og det er jo ikke værre at drikke Red Bull en gang imellem, end det er at drikke kaffe hver dag, forklarer Natascha Linea, som for tiden er meget plaget af sin graviditet.

Forventer privatliv

Hun har termin den 2. april, og tirsdag den 15. marts, blot 18 dage før termin, skal hun flytte, så hun er i fuld gang med at pakke.

- Jeg er så træt for tiden, at jeg har behov for en middagslur på en time for at kunne være der for Lia, siger hun.

Hun har nu bestemt sig for at gå på barsel med det samme.

LÆS OGSÅ: Johan fra Nybyggerne mistede kæreste og ven i tragedie

- Jeg overvejede at gå på barsel i fredags på grund af den pige, men det er en ærgerlig måde at stoppe på, siger Natascha Linea.

- Det er fint nok, at hun snakker om mig, det gør folk jo. Men billedet er taget i klasselokalet, og der forventer jeg lidt mere privatliv end f.eks. i kantinen eller på gaden, forklarer hun.

- Jeg føler mig ikke tryg i klassen mere. Jeg skal hele tiden passe på, hvad jeg siger, når hun er der. Det er anstrengende, siger den unge mor.

Fik undskyldning over facebook

Natascha Linea har siden fået en undskyldning fra pigen i klassen.

- Jeg fik en undskyldning fra hende over facebook. Undskyld mig, men det var sådan man gjorde i 3. klasse. Hun burde sige undskyld ansigt til ansigt, siger Natascha Linea.

På grund af situationen, den forestående flytning og hendes energiniveau generelt her sidst i graviditeten har hun besluttet sig for at gå på barsel i dag tirsdag den 8. marts.

LÆS OGSÅ: Bubber møder Tina der har boet i campingvogn i et år

- Det er et forberedelseskursus for folk, der har brug for at forbedre deres karakter, og det har jeg ikke, så jeg behøver slet ikke at være der. Jeg ville bare holde mig selv i gang, forklarer hun.

Efter planen holder hun et halvt års barsel, inden hun igen begynder på social- og sundhedsskolen.

En veninde gjorde det

Til Ude og Hjemme forklarer pigen, der tog billedet af Natascha Linea i klassen, at det ikke er hende, der har hængt den unge mor ud på facebook.

- Jeg har ikke noget at gøre med, at det er blevet lagt op på Facebook. Det er en veninde, der har gjort det, fortæller pigen.

Ude og Hjemme, 10/2016

Sponsoreret indhold