Kultur

Nu bliver det fortalt: Sådan går det i Årgang 0

28. december 2015 Foto: Thomas Marrott - Af Kristian Bo Eriksen
Mens Emma har besluttet ikke at være med i Årgang 0 i denne omgang, er der gensyn med Rachel, Stephanie og Christian.

Nu afslører TV2, hvad di alle skal se, når Årgang 0 igen løbet over skærmen. Siden 2001 har danskerne fulgt med i Årgang 0, og nu kommer så den ny sæson. Tirsdag den 5. sender TV2 det første af fire afsnit.

I år må vi undvære Emma og hendes familie, Lene, Poul-Erik og Emmas to brødre, Simon og Mikkel. Familien fra Tarm har valgt at stå over i denne sæson – men er måske tilbage til næste år.

Emma og hendes familie holder pause: Foto: Per Arnesen/TV2

LÆS OGSÅ: Stephanie: Far hjalp mig over kærestesorg

I Aabenraa har der været stille hjemme hos Rachels familie. Hun starter på efterskole og hendes bror David er på udveksling i Brasilien, mens TV2 filmer. Til gengæld kommer der en brasiliansk udvekslingsstudent, Icaro, der bor hos Rachels familie.

Der er flyttet en udvekslingsstudent ind hos Rachel og familie i Aabenraa. Foto: Per Arnesen/TV2

Stephanie bor i Slagelse sammen med sin far Christian og sin lillesøster, Isabella, samt lillebror Tristan. Men Stephanie bor i noget der minder om et bofællesskab. For i samme hus bor også Christians kæreste, Ditte, og hendes søn, Simon. Også Christians eks, Pia, bor i huset, skriver TV2 i en pressemeddelelse. Men de må alle ud af huset, da Stephanie holder 15 års fødselsdag med vennerne.

Stephanie med sin far og søskende i Slagelse. Foto: Anders Löfstedt/TV2

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa siger det åbent: Undskyld René

I Århus bruger Christian tiden på at være sammen med vennerne. Men TV2 røber, at hans far, Mogens. Kommer ud for lidt af en omvæltning i løbet af året. Det mærker mor Tina, samt Christians brødre, Oscar og Ludwig selvfølgelig også.

Christians far, Mogens, kommer ud for en omvæltning i den kommende sæson af Årgang 0. Foto: Per Arnesen/TV2

Første afsnit sendes som sagt 5. januar klokken 20, mens de tre næste kommer på tirsdag 12. januar, tirsdag 19. januar og tirsdag 2. februar.

Sponsoreret indhold