Kultur

Nu er han gift og skal være far

22. august 2014 af Karin heurlin, foto privat
I onsdags kunne man se Jacob i Kanal4 programmet Hvorfor er jeg Single. Kort efter optagelserne tog hans liv en uventet drejning

I onsdags optrådte Jacob Thorup fra Aalborg i Kanal4's helt nye Singleprogram "Hvorfor er jeg Single". Her prøvede han at finde en forklaring på, hvorfor han ikke havde haft en kæreste i otte år.

Han fik mange mulige forklaringer. Men ingen af dem er særlig vigtige i dag. Kort efter optagelserne skete der nemlig noget stort i Jacobs liv. Den 31årige nordjyde stødte på den 24årige Julia.

Betjente hende på en cafe

Som det tit sker med kærlighed, kom mødet med Julia ved et rent tilfælde. Jacob troede, han havde en helt almindelig arbejdsdag foran sig, da han mødte ind på sit arbejde på en cafe en kold vinterdag. Ved et af bordene sad Julia helt alene. Hun ventede på en veninde, fortalte hun Jacob, da han gik ned for at betjene hende.

- Efter 20 minutter var veninden stadig ikke kommet. Det var lidt synd, så jeg gik ned for at småsnakke med hende, siger Jacob, som blandt andet sludrede med Julia om, at det var svært at hygge sig, når man sad alene.

- Jeg besluttede derfor at hygge om hende, så jeg hev fire levende lys over på hendes bord og fandt en buket plastikblomster. Hele bordet var fyldt, og hun var vist lidt overvældet, griner Jacob, som trak sig, da veninden kom.

LÆS OGSÅ: Claus fra Singleliv bange for at blive såret

 

Fandt ham på Facebook

Jacobs indsats havde åbenbart gjort indtryk. Næsten dag fandt Julia i hvert fald Jacob på Facebook og skrev en sød besked. Der gik ikke mange uger, før Jacobs lange singleliv officielt var slut.Det havde han faktisk ønsket sig længe, men den rigtige var bare aldrig dukket op.

- Jeg har nok været for kræsen og for bange for at miste min frihed. Men jeg var træt af at være single, siger Jacob, som dog ikke havde nogen anelse om, hvor alvorligt hans nye forhold pludselig ville udvikle sig.

LÆS OGSÅ: Kit fra Singleliv: jeg ville vær den tyndeste

 

Chokket

- Jeg er gravid, sagde Julia kun tre måneder efter deres første møde.

- Man må sige, at det var en såkaldt up'ser. Jeg blev fuldstændig chokeret. Det var aldrig noget, vi havde talt om. Det tog mig også et par uger at vænne mig til tanken, men så blev jeg også glad. Jeg har altid ønsket at få børn.

Det er gået lynhurtigt med Jacob og Julia. Denne sommer valgte det kommende forældrepar også at blive mand og kone

- Da vi blev gift på rådhuset, blev jeg helt rørt. Hun var bare så smuk.

Du kan se "Hvorfor er jeg single" hveronsdag kl 20 på Kanal4


 

Læs også masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi også De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold, så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Sponsoreret indhold