Kultur

Nu får jeg piller

27. juni 2012 af Karin Heurlin
I årevis har Malou Stella ikke kunnet styre sin vrede. Nu har hun endelig fået forklaringen og får piller for det.I den sidste tid har den unge mor mistet både bolig, job og kæreste. – Jeg har brug for at starte på en frisk, siger hun.

En forkert bemærkning. For meget salat i en burger. Eller moderens kørsel.

Det har ikke krævet de store forhindringer at tænde 21-årige Malou Stellas temperament, så hun har råbt og bandet uden tanke for, at hun blev fulgt af et kamera til en landsdækkende tv-kanal.

Men hvad man ikke ser på tv, er Malou Stellas egen kamp bag raseriet. At hun faktisk har været ulykkelig, når hun igen har faret op.

- Det har ødelagt rigtig meget for mig selv. Det er slet ikke mig at være så hidsig, men jeg har ikke følt, at jeg kunne styre det, siger Malou Stella.

Derfor forlod Malou Stella "De unge mødre"

Vejer for lidt
For to år siden begyndte hun at få en fornemmelse af, hvorfor hun reagerede, som hun gjorde. Hendes fornemmelse voksede, da hun talte med to venner, som selv har ADHD.

- Da de fortalte om deres egen opførsel i skolen som børn, slog det mig, at de lød fuldstændig som mig, husker Malou Stella, som efterfølgende opsøgte sin læge. - Jeg orker ikke at have det sådan længere, sagde hun og blev efterfølgende sendt til en psykiater.

Malou Stella havde ADHD og skulle medicineres.

Dog var der et problem. Da Malou Stella stillede sig på vægten, vejede hun kun 50 kilo. Alt for lidt for en pige med hendes højde, og det bekymrede derfor lægen at udskrive ADHD-medicinen, som kan give vægttab.

Malou Stellas hus brændte

Nu kommer jeg
Efter nøje overvejelse gik han dog med til det for to uger siden, og der er virkelig sket en forandring, hvis man skal tro mor Britta.

- Det ændrer sig selvfølgelig ikke fra den ene dag til den anden, men hun er helt klart blevet mere rolig, siger Britta, som har været den, der oftest har lagt ører til datterens raseri. Malou selv er også så lettet over medicinens virkning, at hun ville ønske, hun havde fået den langt tidligere.

- Hvis Tino kaldte "mor" alt for mange gange tidligere, kunne jeg godt sige "Hold nu op". Men nu går jeg ind og ser hans legetøj 10 gange. Jeg har fået meget mere overskud, siger hun med et smil.

Mor Britta blev forladt som barn

Hannah Melissa får sin datter hjem

Camilla Framnes er igen lykkelig forelsket

Sponsoreret indhold