Kultur

Opsang fra Amanda Sisse fra De unge mødre

15. juni 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Gregers Overvad
Der kan godt komme lidt nerver på, når man er med i De unge mødre. Amanda Sisse får besøg af et tv-hold i denne uge, og da hendes lille dreng, William, 3, er kommet i trodsalderen, kan det blive rigtigt interessante optagelser. Her før optagelserne kommer Amanda Sisse med en opsang til os alle sammen
Amanda Sisses søn, William, er kommet i trodsalderen. Her er de fotograferet sidste år.
Amanda Sisses søn, William, er kommet i trodsalderen. Her er de fotograferet sidste år.

-William er jo kommet i noget af en trodsalder, skriver Amanda Sisse, 22, på sin hjemmeside ammandasisse.dk.

-Er du vanvittig for et sprog de børn kan få, når de kommer i børnehave. Jeg er stadig målløs. Aller første gang jeg oplevede hans trodsalder-fis, var da jeg kom for at hente ham, skriver Amanda Sisse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hold din kæft

LÆS OGSÅ: Stephanie dybt taknemmelig

Hun forklarer, hvordan hun pludselig og til sin store overraskelse blev mødt af ordene "hold din kæft, mor". Det blev godt nok sagt med et smil af hendes søn William, men Amanda Sisse brød sig ikke om at høre det.

-Jeg kunne se på ham, at han faktisk slet ikke anede, hvad han sagde. Han kunne bare se på mig, at dét der ville jeg slet ikke høre på.

Tal pænt til vores små pus

Amanda Sisse tænkte først, at det har William lært i børnehaven, men efter lidt eftertænksomhed, kom hun frem til, at børnene jo må have lært at tale grimt af andre voksne. Så hun giver os alle sammen en lille opsang på sin hjemmeside:

LÆS OGSÅ: Nana skal giftes

-Et eller andet sted så må der være en voksen, der har talt sådan til et barn (bare min undren). Det er så super vigtigt, at vi taler til vores små pus, som vi selv vil tales til (børn kopierer alt).

Tv-holdet fra De unge mødre skal optage Amanda Sisse i den kommende uge. Det er også derfor, hun tænker over sin søns sprog. Hun vil jo gerne have, at alle kan se, hvor sød William er, i stedet for at lægge mærke til et barns trodsalder-sprog.

Hader at være sur

-Puha, det hårdeste er klart de dage, hvor hele dagen bare er en stor "kamp", jeg hader at være sur, og jeg hader at skulle sætte grænser, jeg ville helst at vi bare kunne hygge os og være glade hele tiden, siger Amanda Sisse på sin hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Marys dybe sorg

For øvrigt er Amanda Sisse i gang med at planlægge et nyt liv. Hun er stoppet med at ryge - det går meget godt, selvom, der er blevet røget en enkelt cigaret nu og da, hun skal til lære William ikke at bruge sut - det kan godt blive en kamp, og så regner Sisse Amanda med, at hun inden for det næste års tid skal flytte til et nyt og bedre sted.

-På grund af mit arbejde, kan det være, at jeg skal flytte til Jylland. Men først om nogen tid, siger Amanda Sisse.

Sponsoreret indhold