Kultur

Putte fra Singleliv har fundet kærligheden

28. august 2013 af Karin Heurlin, Foto: Privat
Putte fra Singleliv fandt kærligheden en kold aften i januar, da hun mindst ventede det. Efter syv år som single slog Johan benene væk under hende.
Singleliv-Putte med sin kærlighed Jonathan
Singleliv-Putte med sin kærlighed Jonathan

Efter syv år som single er det lykkes den kendte og bramfri vestjyde Putte fra Singleliv at finde den rigtige. Ham, som har slået benene så meget væk under hende, at hun ikke har en snert af tvivl tilbage.

- Han er præcis det, som jeg har søgt efter de sidste syv år, som hun selv siger om den tømreuddannede Jonathan, som i dag arbejder inden for forsvaret.

LÆS OGSÅ: Putte fra Singleliv har ændret sit liv

Putte fra Singleliv ledte alle steder

I sin tid som single, har Putte ledt efter kærligheden på alle mulige måder. Hun har festet, skrevet med fyre på nettet, danset til karneval i Aalborg og været på dates både med og uden kamera. Den kønne kvinde har hverken manglet opmærksomhed eller bejlere. Men gnisterne er aldrig rigtig opstået. Det var faktisk først, da hun mindst ventede det en kold januar aften, at kærligheden pludselig ramte.

Mødte ham i byen

Populære Singleliv-artikler

Sarona fra Singleliv føler sig forfulgt af eks-kæresten Samuel.

Læs historien her >>
Marie-Louise fra Singleliv blev voldtaget af en bekendt.

Læs historien her >>

Kit fortryder sin medvirken i Singleliv, hvor hun aldrig fandt kærligheden.

Læs hvorfor her >>

Putte var gået på en spontan bytur i Skive med en veninde og et par kammerater. Ved en tilfældighed gik de ind på et halvtomt diskotek, og straks var der en ukendt fyr, der råbte fra et af bordene: Putte!

Ikke ligefrem et udbrud, der mindede om de mere gennemtænkte scorebemærkninger, som Putte gennem tiden har lagt ører til. Men det var nok til at fange hendes opmærksomhed.

LÆS OGSÅ: Serina fra Singleliv drømmer om mand og børn

Putte satte sig ved hans bord, og der gik ikke længe, inden de kyssede.

- Jeg kan ikke rigtig forklare, hvad der skete, men der var bare rigtig god kemi, siger Putte fra Singleliv, som i dag kan fortælle, at det hurtige kys førte til et alvorligt parforhold. Selv om hun er mor til to børn.

Børn ingen hindring

Jonathan har ikke børn, men tanken om, at der fulgte børn med, skræmte ham ikke.

- Han er super god til at tackle det. Fra start sagde han, at han gerne ville gå ind i det dog på den betingelse, at det ikke kom til at gå for stærkt. Han ville lære mig at kende ved siden af også. Derfor valgte vi ikke at fortælle børnene om vores forhold før, der var gået flere måneder, siger Putte fra Singleliv, som oplever, at børnene er glade for, at mor har fundet en kæreste.

De har aldrig set hende forelsket, men især hendes datter morer sig med at fløjte drilsk og sende hjertetegn, når Putte fra Singleliv taler i telefon med Jonathan.

Berømmelse følger med

At der også følger berømmelse med Putte, efter hun har medvirket i Singleliv i flere sæsoner, måtte Jonathan også forholde sig til. Han tager den del af Puttes fortid meget roligt, og han vil selv bestemme, hvad og hvor meget han tager del i.

- Jeg kræver ikke, at han deltager i det, men jeg ønsker bare, at han har en forståelse for, at det har været en del af mit liv, siger hun.

LÆS OGSÅ: Putte har også oplevet bagsiden af berømmelsen. Hun skulle nemlig finde sine rigtige venner, efter hun blev et kendt ansigt

Forhold kræver tilvænning

Lige nu læser den nyforelskede Putte HF, og hun nyder endelig at have fundet en, at dele livet med. Men det kræver også sit, når drømmen om kærlighed endelig går i opfyldelse.

- Det er super skønt, men jeg skal også lige vende mig til det. Jeg har jo været vant til kun at skulle tænke på mig selv og gøre lige, hvad jeg havde lyst til.

Læs også masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi også De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold, så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17, som ruller over skærmen fra august 2013 på Kanal 4!

Sponsoreret indhold