Kultur

Putte: Jeg skulle finde mine rigtige venner

7. november 2012 af Karin Heurlin, foto: Gregers Kirdorf
Efter Singleliv oplevede Putte, at flere af hendes gamle venner trak sig. Samtidig havde hun også svært ved at lure fyrenes motiver af. Kunne de lide hende? Eller var det hendes kendte ansigt, som trak?

I sæson efter sæson har den kønne unge mor Putte været på kærestejagt i kanal4 programmet Singleliv. Hun har hverken manglet bejlere eller opmærksomhed, men kærligheden fandt hun aldrig for de rullende kameraer, og lige nu har hun trukket sig helt ud af programmet. Ikke fordi hun har noget imod at date og flirte med hele Danmark som publikum. Mere fordi hun med sin tv-optræden betalte en høj pris i privatlivet.

Her kan du læse om Putte, og hendes alvorlige sygdomsforløb

I tvivl om folks hensigter

- Jeg trængte til at finde mig selv, og finde ud af, hvem der var mine rigtige venner, siger 28årige Putte, som blev forvirret over, hvorfor nogle personer pludselig var meget interesserede i et venskab.

Var det hendes personlighed eller nærmere hendes kendte ansigt, som de nød at være i nærheden af? På samme måde havde hun det med fyrene.

Fyrene skal tage mig som jeg er

- Jeg vil have en fyr, der vil have mig for den, jeg er. Ikke kun fordi jeg er med på tv, siger Putte, som samtidig oplevede, at flere af de gamle venner begyndte at trække sig, efter hun blev kendt på TV.

- Mange af mine venner havde svært ved at acceptere det. At der for eksempel var meget opmærksomhed omkring mig, når vi gik i byen. Andre følte, at jeg ikke havde tid til dem på grund af mit offentlige liv. Sådan var det bare slet ikke.

Onde rygter

Singlemoren blev også rigtig trist, da hun hørte rygter om, at nogen mente, hun var blevet afhængig af opmærksomheden.

- Derfor havde jeg behov for at vise dem noget andet, siger Putte, som altså trives fint uden et kamera i hælene. Akkurat ligesom hun trives fint uden en kæreste i hånden. Hun er nemlig stadig single, og lige nu gør hun ikke ret meget for at ændre den status.

Læs her om Malou Stella, der vil hjælpe sin mor

Sponsoreret indhold