Kultur

Putte: Mine børn forandrede sig på slottet

26. juli 2013 af Søren Johannesen. Foto: Gregers Overvad
Puttes børn gik fra at være høflige og velopdragne til at være fuldstændig umulige i programserien ”De Enestående” på TV2.

Programserien "De Enestående" på TV2 undersøger, hvad der sker, når ni enlige forældre med deres børn pludselig skal bo sammen på et slot.

En af deltagerne i programserien er 24-årige Anelise Thomsen, kaldet Putte.

- Det var en super fed oplevelse at være med i programmet. Det var slet ikke, som jeg havde ventet. Jeg troede, jeg skulle slappe af og nyde mine børn, men det var der slet ikke tid til. Vi kørte hårdt på fra morgen til aften hver dag, fortæller Putte, som til daglig bor i Skjern i Vestjylland med sine to børn, Emma på fem et halvt og Sebastian på tre.

- Min børn forandrede sig helt vildt på slottet. De gik fra at være høflige og velopdragne til at være fuldstændig umulige. Da jeg kom, troede jeg virkelig ikke, at man kunne opdrage sine børn så meget anderledes, end den måde jeg gør det på. Det var meget grænseoverskridende for mig at opleve, siger Putte.

Det var i sær vanskeligt for hende at acceptere, at mange af de andre voksne tilsyneladende ikke magtede at sætte grænser.

- Jeg tror ikke, jeg vil ændre min måde at opdrage børnene på. Men måske har jeg lært at give lidt mere slip på min kontrol og ikke være så striks, lyder det fra den kønne vestjyde, som lige nu er på jagt efter et nyt arbejde.

- Det kan godt være, vi skal flytte. Her er der i hvert fald ingen jobs at få. Alt er lukket og slukket. Så jeg vil da ikke udelukke, at vi måske flytter til Sjælland, siger Putte som er uddannet teknisk designer.

[email protected]

Læs TV2s omtale af progammet her

Sponsoreret indhold