Kultur

Rachel fra Årgang 0: Det bedste der er sket mig nogensinde

2. januar 2016 Foto: Per Arnesen/TV2 - Af Kristian Bo Eriksen
Når Årgang 0 vender tilbage på tirsdag, er det med en Rachel, der er gladere, end hun har været længe. Hun nyder i den grad sit nye liv.

Rachel fra Årgang 0 trængte i den grad til en forandring i sit lev efter 8.klasse. Så hun og hendes forældre besluttede, at hun skulle gå i 9. på Askov Efterskole. Det er ikke en beslutning nogen af dem fortryder. I hvert fald ikke at dømme efter det første afsnit af denne sæson med Årgang 0, som bliver vist på TV2 på tirsdag aften.

LÆS OGSÅ: Nu blver det fortalt: Sådan går det i Årgang 0

-Det er det bedste, der nogensinde er sket for mig, siger Rachel i udsendelsen.

-Fordi jeg er kommet et sted, hvor folk er så forskellige, og der er plads til alle. Alle accepteres uanset hvordan, de er, siger hun.

Det bedste er sammenholdet

Det er ellers ikke meget TV2 viser fra selve opholdet på efterskolen. For den del af sit liv ønskede Rachel at holde lidt for sig selv og bad TV2 om ikke at følge hende på skolen.

Men alligevel åbner årets udsendelser med et kort besøg på Askov Efterskole, hvor Rachel og hendes venner er på vej hjem på vinterferie.

Og hun blive så spurgt af TV2’ reporter, hvad det bedste er ved at gå efterskole.

LÆS OGSÅ: Rachel vild med sin nye skole

-Det er helt klart sammenholdet. Det får man allerede fra den første dag, svarer Rachel.

-Jeg havde hørt meget om, at man får venner for livet på efterskole, men jeg havde ikke forventet det på denne måde. Men det er selvfølgelig en fantastisk måde.

Følg Stephanies fødselsdag

Rachel ved også godt, at det er svært at samle så mange mennesker på samme sted, uden at det giver problemer. Det sker da også på efterskolen. Men de små konflikter, der kan opstå, bliver løst hurtigt.

-Jeg er blevet mere moden, mødt en masse dejlige mennesker, har fået så mange gode venner, og jeg er meget gladere, end jeg har været i lang tid, siger hun i udsendelsen.

LÆS OGSÅ: Stephanie fra Årgang 0: Far hjalp mig over kærestesorg

På tirsdag kan du se meget mere om, hvordan Rachel har det, du kan følge Stephanies 15-års fødselsdag, og vi får alle et indblik i, hvordan Christian og hans familie i Aarhus tackler de problemer, der altid opstår.

Du kan se med på TV2, tirsdag d. 5. januar klokken 20.

Sponsoreret indhold