Kultur

Rachel fra Årgang 0 overvandt nerverne

12. marts 2016 Foto: Birger Storm - Af Kristian Bo Eriksen
-Jeg synes, det gik rigtig fint, sagde Rachel fra Årgang 0, da hun havde haft sin debut som tv-journalist, blandt ved at interviewe sin egen familie. Hun havde ellers været noget nervøs for jobbet, men nerverne forsvandt, da hun stod midt i det.

-Hun var god til jobbet, sagde en tydeligt stolt far, Lars Ellebye, da han netop var blevet interviewet af sin datter Rachel på live-tv.

Han var netop ankommet til premieren på Musicalen ”Hairspray” i Tivoli sammen med sin kone, Theresia, og sin søn David, da de alle tre blev stopper af deres datter og søster, som stod ved indgangen til koncertsalen med en mikrofon i hånden og en tv-kameraet bag ved sig.

For Rachel havde fået jobbet med at interviewe gæsterne til premiere til Tivolis egen tv-kanal på nettet, Tivoli TV, på YouTube.

LÆS OGSÅ: Rachel er nervøs: Håber det hele går godt

Rachel selv var også tilfreds med det job, hun havde udført.

-Jeg synes, det var rigtig spændende, siger hun.

Nerverne forsvandt

Men hun indrømmer da også, at hun var nervøs og spændt på, hvordan det hele skulle gå. Men hun var ikke mere nervøs, end at nerverne forsvandt, da først hun var i gang med at interviewe de kendte.

Efter tjansen som journalist var overstået, skulle Rachel selvfølgelig ind og se selve forestillingen, som hun dog kendte i forvejen fra filmen af samme navn.

LÆS OGSÅ: Stephanie fra Årgang 0 afslører: Mit skønne minde

-Jeg synes, Hairspray fortæller en rigtig god historie. Nemlig historien om, at det er okay at være anderledes. At alle er smukke, som de er, siger hun.

Det har længe været Rachel drøm at blive journalist. For eksempel har hun også været i praktik på Billed-Bladet, og aftenens oplevelse som tv-journalist har bestemt ikke skræmt hende.

Rejser til Brasilien

Men nu skal hun lige være færdig med sin skole. Rachel gå i 1. G, og regner med at tage et år som udvekslingsstudent i Argentina efter sommerferie.

Men det er ikke den eneste rejse, hun skal på. Inden turen til Argentina, flyver Rachel til Brasilien, hvor hun skal bo i en måned i en lejr arrangeret af organisationen CISV.

LÆS OGSÅ: Johan mistede kæreste og ven i tragedie

Du kan se, hvordan Rachel klarede sig sammen med sin med-vært, Tjelle Vejrup, her på YouTube:

 

 

Sponsoreret indhold